2010-02-24
 01:00:07

Andra par bågar! (Kan knappt använda mina nuvarande)

På synoptik idag, kollade jag på lite nya bågar, samt testade ut nya linser. För jag tror att min syn är lite sämre, vilket vi konstanterade att det var. Dock inte tillräckligt dåligt för att skaffa linser/glasögon med annan styrka. Som tur är så ser jag faktiskt inte så dåligt så, det funkar än så länge! :)

Men jag var på jakt efter ett par glasögon med lite tjockare bågar :) Hittade en massa snygga. Dock ingen som jag föll för direkt. Jag stod mest och tvekade på de jag testade! ^^

Men ungefär såhär vill jag att de ska se ut:

2010-02-24
 00:54:34

Nytt!

Ny kategori! "På jakt efter",
kika in där då och då.
Och ge mig några tips! ;)
2010-02-23
 23:45:31

Signing off!

Nej, nu måste jag nog lägga mig! Vi hörs!


(denna bjuder jag på ^^)

Night Night!
2010-02-23
 23:43:24

Which one? Kan inte bestämma mig! (Haha)

Jag måste fan ha en stjärntatuering asså! Men om den ska sitta på handleden eller längs ryggen, det har jag ingen som helst aning om. Det enda jag vet är att alla är lika snygga, enligt mig iaf! Och det är ju det viktigaste när det gäller att skaffa tatueringar.
(Att man själv tycker om dem)

På handleden:
1.


2.




Eller så ska jag köra på en sådan tatuering.
Ja, ni ser ju vart den ska sitta:


Beslutsångest gånger 1000! ^^
2010-02-23
 23:34:20

Can't find one...!

Hjälp mig!

Vartfan hittar man en riktigt snygg pälsmössa
med ett riktigt acceptabelt och respektabelt pris??
I WANT ONE! and i reeeeeally got to have one!

2010-02-23
 23:30:26

Jag GARVAR ihjäl mig asså!

Innan jag går och lägger mig måste jag slänga in detta! Jag kollade nämligen runt på lite bloggar och så hittade jag en tjej som hade ett inlägg som såg ut ungefär såhär:

Varför alla killar borde tatuera in en hundring på kuken:


1. Skönt att ha pengar i handen.


2. Kul att se pengar växa.


3. Fint att kunna sticka åt frugan en hundring då och då.

2010-02-23
 23:11:14

Fridolina has left the building!

Nej, nu säger jag godnatt faktiskt!
Eller jag ska kolla på film :)
Så får vi se om jag antingen somnar
eller ser klart på den!
Jag är faktiskt jävligt trött! YEY! :)



Så godnatt och sov gott, allihopa!
(snart blir det tatoo 2 & 3^^)
2010-02-23
 21:23:47

Lyckad dag, trots allt!

Idag var det z-dag i skolan, vilket betyder att jag har varit LEDIG idag!

Vid halv 5 kom mamma hem och hämtade mig. Därefter drog vi ner till Väsby Centrum. För halv 6 skulle jag gå till optikern :) Vi lyckades även klämma in en klipptid. Här är resultatet:

Under:

(Grejen bakom mitt huvud är något ny sak för att värma slingor osv)

Efter:


Efter klippningen var klockan 19.15 och då drog jag, mamma och pappa till BK och åt. Så nu är jag hemma och tar det lugnt :) Är lite smått nervös för imorrn och torsdag.
Har två prov(kursprov) som jag bara måste få (M)VG på! :))
2010-02-22
 15:30:01

Måndagen är över! Kursprovet är förbi :)

Usch, vad jag har pluggat sönder mig själv! Jag känner hur orken sugs ur mig. Lovet är så otroligt efterlängtat, som sagt! Nu ska jag ringa min mamma och försöka ta mig hem. Det lär bli krångligt med tanken på att nästan all pendeltågstrafik är inställt eller försenat!

Men, väntar jag så kommer mamma och hämtar mig ^^
Hehe! Vi hörs sen!
Snart är jag fri från skolarbeten!
ÅÅÅÅH, GE MIG LOV NU!


(Från tidig sommar...^^)

2010-02-18
 09:11:59

Länge sen igen nu...

Jag vet att min uppdatering suger, men skolan dödar just nu. Om 7 dagar kan jag ta det lugnt! YEY!
Nu står jag och Robert i datastugan... Vi hade ingen filosofi. Men men what to do? ^^ Jag kan iaf trösta mig med en vanilj-latte! ^^ Haha
Idag har jag namnsdag och idag fyller min moster år :)
När jag kommer hem idag måste jag plugga till mitt Psykologikursprov som jag har på Måndag. Hittills har allt jag har pluggat på i ca snart tre veckors tid gått skitbra och jag vägrar att denna ska gå dåligt! That's it!!! :D

2010-02-16
 15:51:31

Det börjar lätta som fan!

Nu har jag avklarat en redovisning, en uppsats och ett muntligt prov.
Allt gick skitbra! Det visade sig att muntliga provet gick så pass bra att jag får VG i slutbetyg i den kursen(Natur B). Har bara tre kursprov och möjligtvis ett omprov kvar. Därefter är det slut! LÄNGTAR!

Nu när alla spänningar osv vidare har släppt, känner jag att ett migränanfall smyger sig på, sakta men säkert. Som tur är har min mamma kommit hem från Island nu och kan hämta mig. Fick övertala henne lite. Hon, om någon vet trots allt hur det är att ha migrän. Det är tur att jag har henne!

Ska köpa vanilj-latte nu. Skriver mer sen när migränen har lättat lite! :)

2010-02-15
 10:00:24

Skolan suger ibland... Speciellt nu...

Usch, jag har lite ångest över mina två sista lektioner idag (Etologi och Filosofi) och även Natur och Svenska B imorrn... Fan jag har det riktigt stressigt och förvånansvärt så är det faktiskt i skolan som jag känner mig minst stressad. För när jag kommer hem det är då jag kommer att tänka på allt jag verkligen måste göra. Aja, nu ska jag inte sitta och dra ner er i mitt "otroligt" roliga tillstånd! ;)


LÄNGTAR OTROLIGT MYCKET TILL DENNA STUND!
(ni anar inte...)
2010-02-15
 08:51:13

Måndagsmorgon!

Nu sitter jag på Persondatorer och väntar på Annelie. Innan dess träffade jag Älskling på parkeringen. Därefter gick vi till cafeterian. Denna gång behövde jag bara titta på henne vid kassan och hon visste exakt vad jag ville ha - vaniljlatte! :D

Denna lektion är fullkomligt onödig, för vi ska inte göra ett skit. Med andra ord hade vi kunnat ha sovmorgon nu... Men icke sa nicke! Vi får inte tillbaka kursprovet som vi gjorde i Onsdags heller. Utan den får vi nu på Onsdag. Dessutom har jag hål efter denna lektion. GREAT! (Not!) ^^

Nu ska jag vara lite social med Älskling!
(Och nu kom Annelie :D)
2010-02-15
 02:16:19

Nostalgi-flipp...!

Herregud. Efter att jag la upp den där gamla bilden på mig. Fick jag världens nostalgi och började söka igenom i princip varje bildmapp jag har (Och det är verkligen inte några!) Jag fick syn på riktigt gamla bilder, till och med ännu äldre än den jag la upp. Gud, vad man kan sakna den tiden!

Aja, man ska aldrig vara fast i gamla minnen. Däremot kan man blicka tillbaka. Att vara kvar i gamla minnen för länge, kan resultera i att du aldrig kan återvända till nuet. Så ser iaf jag på det, av erfarenheter, that is.

Nu ska jag sova! Godnatt. Vi hörs förmodligen imorrn.

2010-02-15
 01:59:45

Jahadu... Äntligen!

Jag har precis tittat klart på Hancock. Det förvånar mig att jag helt och hållet hade glömt bort den filmen och inte hade sett den förut. Jag kände för att se den och vara lite modern ^^ Vanligtvis är det jag som tipsar mina föräldrar om filmer, men här om veckan var det tvärtom ^^

Hur som haver, nu börjar jag komma igång med mitt bloggande. Har som sagt inte haft tid för något annat än skolan de senaste dagarna... Och det kommer jag knappast att ha två veckor framöver heller. Men jag ska försöka att skaffa mig lite tid för bloggandet. Om jag inte får bloggtorka?


(Kände för att lägga upp en jättegammal bild på mig ^^)
2010-02-14
 22:22:13

En underbar Alla Hjärtans Dag!

Ååååh! Mitt hjärta är för underbar! :)

När jag kom hem till honom åt jag lite.
Därefter gick vi upp på hans rum. Och vad väntar där?? :D
Jo, en stor fin röd ros + en ask geléhjärtan - min favorit! :)
Därefter var det brått till bilen. Så vi drog iväg till Kista. Jag var fortfarande helt ovetandes om vad som skulle hända. Men jag hade mina aningar ^^ När vi gick mot rulltrappan förstod jag att vi skulle gå på bio :) Men jag fick inte veta vilken film vi skulle se :P Där satt vi i biosalongen, reklamen gick, trailers gick, och tills slut kom filmens titel upp! FAN VAD GLAD JAG BLEV! Det var precis den filmen jag ville se! Edge of Darkness! :)
Efter filmen blev jag hemskjutsad.

TACK FÖR EN UNDERBAR KVÄLL,
MIN ÄLSKADE BEBIS!
<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

2010-02-14
 16:41:52

Nu börjar jag se ljuset i slutet av tunneln!

Nu är jag verkligen flitig! Jag har gjort klart den andra uppsatsen. Nu är det bara att plugga till provet som gäller! Det ska jag göra imorrn direkt efter skolan. För ikväll ska jag och älskling göra något. Han har planerat något och jag vet fortfarande inte vad det är! Så det ska bli otroligt spännande! Nu blir det till att göra sig lite snabbt i ordning!

Skriver nog när jag kommer hem!
Puss så länge! :)
2010-02-14
 00:45:18

En uppsats avklarad! :)

Nu är jag äntligen klar med en uppsats! YES! Imorrn blir det att göra klart den andra och plugga till ett prov. Så att jag senare kan spendera kvällen med min underbara pojkvän. Han har planerat hela kvällen :) Jag kan knappt vänta! Åååh, vad jag längtar! Hihi!

Nu ska jag kolla på film med honom. 500 days of summer. Någon som sett den? Är den bra? :)
Jag kommer nog skriva något inlägg imorrn också, hoppas jag. Men tills dess får ni ha en fortsatt trevlig Lördagskväll! :)
2010-02-13
 21:40:37

Lite glädje finns det ju iaf!

Det jag kan trösta mig med är att jag har fyra personer att snacka med,
om saker och ting blir för mycket!
  • Mamma,
  • Pappa,
  • Micke,
  • Annelie!




2010-02-13
 21:32:00

Usch, fy och bläää!

Usch, jag har verkligen inte haft tid för min blogg på senaste tiden. Det är verkligen inte konstigt med tanken på hur mycket jag har haft att göra i skolan. Jag har bearbetat lite mer än hälften. Men jag har fortfarande tonvis kvar. Det är typ bara det jobbigaste kvar...
  • Två stora och krävande uppsatser,
  • En redovisning,
  • Ett muntligt prov,
  • 3 kursprov.
Det kanske inte låter så mycket nu när jag har radat upp det. Men  det är så jävla tidskrävande, energikrävande och extremt mycket information osv, så jag tror att mitt huvud kommer sprängas snart.
Detta har jag gjort hittils:
  • Ett kursprov,
  • två prov,
  • En redovisning,
  • Ett läxförhör.
Ja, det är iaf vad jag kan komma på. Men jag är säker på att jag har glömt något. Hur som helst så ser jag verkligen fram till vecka 9 då sportlovet börjar. Det är inte förrän då jag kan ta det lugnt. För det har jag inte gjort sen jag började i skolan denna termin. Jag har alltid haft något att göra i skolan. Men det är nu det börjar bli för mycket att göra. Det känns som om vattnet har passerat huvudet med flera mil.

Dessutom kom jag nyss att tänka på att min farfar dog för två år sen. Och det gör väldigt ont och jag är på lite dåligt humör nu. Fan, fan, fan att jag skulle komma på det...!

Så ha överseende!
2010-02-03
 02:30:08

Ni står alltid vid min sida

Vi är världens bästa trio!
Jag tycker att bilden bevisar det lite ^^

2010-02-02
 21:43:20

Lejonet

Jag såg nyss  på min bästa väns blogg att hon hade lagt upp sitt stjärntecken så jag var bara tvungen att göra samma sak! Hahah. (Layouten kan vara något failande. Men jag kopierade skiten, så^^)

Goda egenskaper

Lejonet är generös och trygg, och har ett charmfullt sätt som gör dig uppskattad av många. Du utstrålar en stolthet över dig själv och vad du gör i livet.

Du har klara drömmar och visioner och ofta når du också dina mål, genom envishet och stark vilja. Ingenting är omöjligt för dig, det tar bara mer eller mindre tid.

Du är ödmjuk och tillgiven inför livet och har en förmåga att också uppskatta andra människor för vad de gör och säger. Du är född till ledare och kan organisera så att uppsatta mål uppnås.

Mindre goda egenskaper

Trots Lejonets generositet kan du ibland ändå uppfattas som självsäker och alltför egoistisk. Du håller gärna hårt på din integritet och har en tendens att ibland se ner på "svaghet".

Din stolthet kan ibland göra att du har svårt att ändra uppfattning i någon fråga. Din envishet är då egentligen till din nackdel. Din natur av att vilja vara i centrum gör att du ibland känner av en makthunger, vilket inte talar till din fördel. Du är en njutningsmänniska och tenderar slösa lite för mycket ibland.

 

Så tänker du

Du har en mycket stark vilja och drivs av beröm och uppskattning. Om du stöter på motstånd eller attackeras orättvist ryter lejonet till inom dig.

Du tycker om att njuta av livet och gör gärna vardagen till en fest. Traditioner och familjekänsla ligger dig varmt om hjärtat och du har en hög moral, något du också förväntar dig hos dina närmaste. 

 

Yrken du passar inom

Dina goda ledaregenskaper gör dig till en mycket bra chef. Du har förmågan att sätta upp mål driva igenom dem så de verkligen uppnås.

Du trivs bra i ett självständigt och kreativt yrke där du får nytta av din skaparglädje. Du gillar att arbeta tillsammans mot gemensamma mål.

Exempel på yrken kan vara lärare, skådespelare, reseledare, politiker och psykolog.

 

Så ser du på kärlek och vänskap

Du har en mycket romantisk syn på kärleken. Genom din charm får du lätt kontakt med människor och du faller mycket lätt för smicker.

Du älskar att bli uppvaktad och ompysslad, men lika mycket att få ge av din egen kärlek. Din passion för den du valt att älska kan ingen ta miste på. 

Färger: Lejonets astrologiska färger är rött och guld.

Tursiffror: Den astrologiska tursiffran är 6.

Växter/blommor: Ringblomma

Stenar: Diamant, bergskristall

Lejonets element är eld.
Den planet som Lejonet styrs efter (påverkas starkast av) är Solen.

2010-02-01
 14:29:41

Sjuk Sjuk Sjuk Sjuk Sjuk Sjuk Sjuk Sjuk Sjuk Sjuk Sjuk Sjuk

Anledningen till att jag inte har skrivit något på jättelänge, är för att jag är sjuk. Jag har varit sjuk i en vecka nu och det har varken blivit bättre eller sämre. Har varit hemma i en vecka nu.
Börjar känna hur det kryper i kroppen. Jag vill UT!
Kan knappt prata, har 38-39 graders feber, hostar som ett as, måste snyta mig var 3e-5e minut. Fan asså... Imorrn har jag en redovisning i skolan, MUNTLIG. Hur fan ska det gå? Jag som knappt kan höja rösten här hemma så min pappa/mamma hör mig ordentligt. Hur fan ska ett klassrum med ca 15-20 pers höra mig? Dessutom så försvinner typ majoriteten av orden i meningarna som jag lyckas få fram. USCH. Jag behöver ett mirakel om redovisningen imorrn ska gå bra.

Önska mig lycka till...? För det behöver jag verkligen!