2009-09-30
 22:47:54

Trött som fan!

Idag var jag ute och sprang i 45 minuter så fort jag kom hem från skolan. Kanske inte var det bästa jag har gjort, med tanken på att jag hade tänkt att plugga, så istället får jag plugga imorgon. Efter springturen var det hem, duscha och sedan ner till en Thai-restaurang här i närheten.

Det känns faktiskt som om jag skulle behöva sova nu. Fast jag har sovmorgon imorgon, så jag vet inte om det är så smart att lägga sig nu. För då lär jag vakna mitt i natten och vara pigg och inte kunna somna om. Hehe.

Gymkortet hade jag tänkt att köpa i helgen, apropå ingenting. Men vid närmare eftertanke så ska jag vänta med det tills jag gjort min tatuering på Tisdag. För då ser jag ju hur mycket pengar jag har kvar. Jag har ju inte direkt en dålig ekonomi för tillfället. Men det är nog smartare att vänta till typ Onsdag. För just nu vet jag inte hur mycket min tatuering kommer kosta. :)

Tatueringen kommer jag att ta bild på och sedan lägga upp den när den är klar. Så håll ut ;) Allt jag säger nu är att det är en minnestatuering till min Farfar som faktiskt var som en pappa, bästa vän och idol till mig. Tråkigt att det skulle sluta som det gjorde. Men nu mår du bra iaf! Vila i frid, I.H! Du är sååå otroligt saknad! <3
2009-09-30
 10:59:09

Världens bästa mamma + träning!

Min morsa är bäst, hon har nu offrat två dagar för att hjälpa mig att plugga. Vilket jag verkligen inte kan. För jag får inte in något i huvudet. Hon ska även hjälpa mig att plugga idag. Grundläggande Kemi, är det jag har prov i. Och efter gårdagen känner jag äntligen att jag kan något! En otroligt skön känsla. Känns även skönt nu när provet är på Fredag. Har mer tid att få in saker i skallen.

Dessutom har jag börjat gå/springa med mamma och våran granne. Dock springer inte dem, och dem beundrar mig för att jag gör det trots att dem går i snigelfart ;) Jag saknar vekrligen att röra på mig och att träna.

Så springning varje dag är en början på min träning. Snart ska jag faktiskt köpa gymkort också. Det längtar jag verkligen till. Det positiva är att det är svinbilligt på ett ställe för ett halvår. Där har dem också ett grymt gym. Så det blir där jag ska gymma. LÄNGTAR grovt mycket! Måste komma igång med träningen nu. Eftersom det var ett tag sen jag slutade träna, pga en massa olika skador jag fått under åren. Känner dock nu att min kropp har återhämtat sig från alla skador. I'm back on track!

Ciggen är även slängda åt helvete. Tycker inte ens om att röka längre, och jag mår så jävla mycket bättre nu när jag inte röker. Kör på nikotin-tuggummin och snus. Snus är verkligen godare, och sabbar inte konditionen lika mycket. Ni som tycker att tjejer inte ska snusa, släng er i väggen ;) ;)

(Plugg/)Promenad-Springa/Gym, kan det bli bättre? Nej! ;)

Är träningsnarkoman, så det har känts lite jobbigt att inte träna. Men det är det ändring på nu.

2009-09-30
 10:52:01

Persondatorer

Nu sitter man här igen. Till min stora förvåning har faktiskt inte Robert, min lärare sagt till mig om något. Snacka om att jag är chockad. Annars klagar han på mig jämt. Men nu har han faktiskt låtit bli. Där steg han i mina ögon igen :)

Sylvén sitter just nu bredvid mig och vi har typ en harpa-tävling. Den som kan få ut flest harpor och den som får flest poäng innan lektionens slut, vinner! Hahaha, man gör ju typ ingenting på dessa lektioner. :)
Det gör mig glad, eftersom jag egentligen inte har någon som helst lust att gå i skolan överhuvudtaget just nu. Är så äckligt skoltrött, men men, man får väl bara ligga i och kämpa allt man har. Men om man inte har någon ork då? Jo, då får man helt enkelt försöka hitta den.

Det ska bli skönt sen när skolan är slut. Känner att det var länge sen man kunde ta det lugnt.


Juste, mitt prov har blivit flyttat till Fredag. GISSA OM JAG ÄR GLAD JUST NU??? :D:D:D
2009-09-29
 23:24:55

Utskällning på hög nivå

Kanske överdrev lite med L. För nu är det typ lugnt? Men nu återstår bara en liten svag A. Han kommer bli lätt att knäcka. Polisanmälning väntar dig. I ditt namn. Ha en bra afton A. För det kommer du inte ha länge till. Kanske låter patetisk. Men jag tål inte sånt här från någon, och det ska du, A, ha klart för dig.

What goes around, eventually comes around

2009-09-29
 22:04:27

Be om ursäkt raderar ingenting, L-ponken

Att be om ursäkt tar inte bort det du faktiskt har sagt. Därför tar jag inte emot din ursäkt. Utan du får bevisa att du faktiskt vill be om ursäkt. Och i så fall faktiskt skriva det till mig, INTE någon annan. Fattar du det?! VA?? Jag är så förbannad på dig, det går verkligen inte att förklara hur jävla arg jag är på dig, och A. Blanda inte in mig för fan. Jag har inte gjort er ett jävla piss. INTE ETT JÄVLA PISS!! Så vafan ska ni skriva något om mig för?


A, jag kommer anmäla dig! Du kommer falla, riktigt jävla hårt nu! Det kan du lita på.
2009-09-29
 21:41:05

Prov på Torsdag

Nu har jag pluggat färdigt för ikväll. Denna gång har jag faktiskt lärt mig något också! (Får man hoppas^^) Det känns som det iaf :) Så nu är jag glad. Resten ska jag ta med mamma imorrn. Jag tror att det kommer gå bra på mitt prov på Torsdag. Har prov sista lektionen i Naturkunskap B :P
2009-09-29
 18:36:24

A, är bara full av BULLSHIT!

Idag i skolan såg jag en utav snorungarna som har snackat skit bakom min rygg. Han sa hej och lekte min vän. Jag sa fuck you och gick därifrån. Han såg väldigt sorgsen ut när jag gick därifrån, som om han hade förväntat sig om att vi skulle vara vänner, trots det han och den andra personen har sagt.

Det var inte förrän efter min joggingtur som jag tog nyss som det slog mig att jag faktiskt hade kunnat konfronterat honom. Men men, det är lätt att vara efterklok. Vill ju som sagt inte ha och göra med den där lilla pojken som inte har något bättre för sig än att snacka skit. Någon gång, A, kommer du fan råka riktigt illa ut...
2009-09-29
 00:42:54

Jag har tråkigt, märks det? ^^

Har du kysst någon idag? Oh ja!
Har du haft sex idag? Nej!
Har du ett förhållande just nu? Ja, världens bästa förhållande också! :)
När går gränsen vid otrohet? Flirt/kyss
Är du romantisk? Ja
Har du gråtit framför någon du tyckt om någon gång? Ja
Har du nångång slagit någon? Nja, inte vad jag kan komma på nu
Har du lekt med någons känslor? Ja
Hur länge höll ditt längsta förhållande? ungefär 14 Månader
Hur länge var ditt kortaste? 1 vecka
Vill du vara singel eller ha ett förhållande? Jag vill vara i det förhållande jag är i nu, alltid!
Har du varit tillsammans med två samtidigt? Nej
Är du en bra pojk/flickvän? Ja?
Vem sov du senast bredvid (av det motsatta könet)? Majky
Vem sa senast att han/hon tyckte om dig mer än som vän? Ingen aning. Majky?
Har du varit tillsammans med någon som du sen hade ett KK-förhållande med? Nej
Hur gamla var dina föräldrar när de blev tillsammans? Runt 25-30
Har du någon gång velat ha ditt syskons pojkvän/flickvän? Nej, har ju inga syskon, så ;)
Skulle du kunna tatuera in din kärleks namn på armen? Nää, tror faktiskt inte det ^^
Har du mest blivit dumpad eller dumpat? Dumpad
2009-09-29
 00:12:32

Är jag verkligen så hemsk?

Seriöst, jag förstår inte allt snack om att man ska hitta sig själv, kommer ifrån. För när man väl har "hittat" sig själv, så får man bara skit för det. Allt som sägs här i världen har verkligen dubbelmoral.
  1. Att man inte ska ljuga, ändå är vita lögner helt okej?
  2. Att man ska äta normalt, ändå säger tidningar annat?
  3. Att man ska hitta sig själv, ja men då får man ju bara skit?
  4. Att man ska trivas med hur man ser ut, hoppsan! Ännu mer skit!
Ja, listan kan göras lång... Vad är det för mening med allt, när det nästan jämt bara slutar med att någon/några får skit?
Dessutom tycker jag väldigt synd om personer som inte har något bättre för sig än att bara klanka ner på folk. Har dem inget liv, eller? Bara så ni vet så kommer jag ALDRIG och då menar jag verkligen ALDRIG vika mig, för att jag har fått höra det här. Det har hänt flera gånger i mitt liv att jag har fått negativ respons, så tror ni verkligen att ni kan få mig att bryta ihop? Ni är verkligen fast på dagisnivå. Det är dags för er att växa upp och börja bete er som 18 åringar. Börja inse att ni inte kan behandla folk som ni gör. Ni ska vara glada över att jag inte polisanmäler er. Jag kan ju lova att jag kommer få en stor summa pengar då.

Gud, vad ni är patetiska. Väx upp för fan. Visa att ni är så kallade män. Men jag antar att ni pojkar inte har en så pass välfungerande och välutvecklad hjärna. Det är ju ni levande bevis på.
Jag nämner inga namn, för jag är faktiskt så pass mogen att jag inte hänger ut er. Men en polisanmälan mot er skulle faktiskt sitta finfint! Tänk på vad ni gör, pojkar. Det kan sluta illa, till slut ;)
2009-09-28
 21:35:47

Då vet man vart man har folk

Det är ju kul att få höra att folk snackar skit om mig till min pojkvän och kallar mig för transvestit och grejer. Säger att jag har kuk och en massa BULLSHIT! Fan va less jag blir på sånt folk. Jag kan inte rå för att jag gillar att ha en viss klädstil som inte är tjejigt. Jag gillar inte rosa. Jag gillar inte tjej-grejer. Jag har min egen jävla stil och folk borde låta andra personer ha sin stil, sina intressen och framför allt SITT EGNA JÄVLA LIV utan att några horungar lägger sig i och kallar folk en massa saker.
Hur kul är det att höra från några personer att man enligt dom har legat med en halv kommun? När jag själv vet att jag inte har det. Vafan är det med folk egentligen? Har ni inget bättre för er än att kränka mig? Jag tar inte åt mig av det ni säger, jag blir bara jäääääävligt förbannad på er!
Det finns speciellt tre personer som kan gå och hänga sig, bokstavligt talat. Ingen gillar er. Ingen behöver er.
Ingen skulle bli ledsen om ni dog. Minst sagt jag. Jag skulle ärligt talat bara garva om jag fick höra att ni hade dött. Visst, jag kanske låter patetisk nu, omogen, och allt vad det nu är. Men jag blir så jävla förbannad och arg på er.
Vafan ger er rätten att säga så till min pojkvän och säga så till en massa personer? Ta det med mig om ni nu ska säga något. JÄVLA IDIOTER. Låt mig ha mitt liv. Vad har jag gjort er egentligen? INGENTING. Så varför säger ni massa saker om mig?

Snorungar asså. Gå och dö.
2009-09-28
 17:50:21

Seriöst, Wanda Sykes!

Hahaha, fan jag garvar varenda gång jag ser henne! Hon är en otroligt rolig människa! Hennes röst, hennes skämt, allt passar så jävla bra ihop! Tråkiga är att hon inte gör så många filmer längre, hon kör hellre stand-up. Skulle fan vilja se henne i en aktuell film.
För er som inte vet vem hon är, så kommer det några klipp. Den första är min favorit! :D


 

 


2009-09-28
 16:41:03

Föräldrar, you love 'em, you hate 'em

Jag förstår fan inte varför föräldrar alltid ska ifrågasätta allt? Jag är fan 18 bast, jag bestämmer väl själv hur jag vill göra med min skolgång. Och om jag ska vara ärlig så tycker jag faktiskt att om jag nu vill gå ett fjärde år i skolan för att jag känner att jag har halkat efter i ett ämne, så är det väl ändå bra. Det betyder, enligt mig, bara att jag har kommit så pass långt i min mentala utveckling, att jag faktiskt förstår vad jag vill göra och förstår vad som är bra.




Dem sa att det borde finnas en bättre lösning. Visst, det kanske det gör. MEN jag känner ändå att gå ett fjärde år känns bättre. Dessutom så handlar det ju inte om ett helt år utan bara 13 veckor. Inte så farligt. När jag dessutom bara kommer ha en eller två lektioner under den perioden. Herregud. Mamma och pappa, jag är inte ett litet barn längre. Jag är inte 3 år. Sluta behandla mig som om jag vore dum i huvudet för en gångs skull.
Tro mig, jag vet vad jag gör. Och jag VET att ni läser min blogg. Så jag hoppas att ni tar in något av det jag skriver här. NU!

2009-09-28
 14:00:08

Tjena Tjena Mittbena!

Nu har jag äntligen kommit hem. Eller aah, har varit hemma ett tag nu, ca en kvart kanske :) Gick ut och satte mig på terrassen och nöjt av att sitta i solen. Terrassen var faktiskt det enda stället där det inte blåste. Så det blev otroligt skönt att bara glassa lite i solen. Hade ju iofs solen i ansiktet, men det hjälpte mina pilotbrillor med.

Supersköna solglasögon faktiskt! :D

2009-09-28
 10:32:15

Persondatorer/Operativsystem

Jag har kommit till ett stadie då jag verkligen HATAR min lärare i dessa ämnen! Dagen börjar med att jag lackar ur totalt på min lärare för att han låser ut mig, när han vet att jag redan har varit i klassrummet... Skulle bara ut och hämta mina böcker. När jag väl kommer in i klassrummet säger jag högt och tydligt: "Skriv inte att jag kom försent för jag var här innan, och det vet du att jag var. Gör du det är du en riktig idiot!". och vad är det den lilla horungen gör? Han ger mig SEN ANKOMST. Äckelunge!
Sen nu så säger han, när jag lutar mig bakåt i stolen, att man inte sitter så som jag gör på hans lektioner. VAFAN ÄR DU FÖR EN JÄVLA LÄRARE? Skit ner dig, din jävla idiot. Låt mig va, för fan.
Det är bara mig du håller på mot. Vafan har jag gjort dig? Sluta ge mig negativ respons, för jag gör inget annat än att försöka hänga med på lektionerna och det man ska göra! Slutar du inte på en gång, så ska jag fan se till att du får sparken!
2009-09-27
 22:30:22

Nyduschad!

Nu har jag precis duschat. Så nu ska jag bara fixa mitt hår. Sedan spela lite Css och därefter ska jag typ kolla på en film. Och när den är klar så ska jag sova. Jag ser verkligen fram emot lite skön sömn. Har inte sovit så bra denna vecka. Det har varit två nätter helt utan sömn. I helgen blev det inte heller så mycket sömn. För jag har nämligen gått och lagt mig lite sent. Så nu börjar jag faktiskt känna mig rejääält sliten.. :/ Inte så kul. Men men, som man bäddar får man ligga ;)




Godnatt!
2009-09-27
 21:31:17

Anna Anka

Jag tycker det är fel av henne att se ner på "tjocka" människor. Hennes uttalande om att "tjocka" personer bara tänker på sig själva och inte tänker på deras barn och grejer. Fy fan vad lack jag blev! Hon säger att de kan få sjukdomar och hela köret. Jag menar man är ju inte egoistisk om man är tjock. Man kan ju inte rå för att man får sjukdomar som diabetes osv. Dessutom sa hon att alla 16 åringar borde ha en kropp som hennes. Herregud, det är ju ingenting kvar av hennes kropp. Hon ser ut som en vandrande pinne, faktiskt. Bara ben, inget mer.
Innan jag såg klippet om det hade jag en helt annan syn på henne. Nu tycker jag bara att hon är dum i huvudet.

Tyvärr, Anka. Men du borde faktiskt tänka på vad du säger innan du säger det. Bara för att du är rik så betyder det inte att du kan kränka vem som helst, när som helst :/
2009-09-27
 16:49:56

Hahahah!!

När jag spanade runt på lite olika bloggar så hittade jag den här!
För er som inte vet det, så är det ett klipp från "Dum och dummare" och det är Anna Anka som kliver ur bussen först och det enda hon säger är "Hej Allihopa!" och "Hejdå".

2009-09-25
 20:58:23

Jahaja....

Nu har man väntat på sin älskling typ hela dagen. Han verkar inte komma. Men man får hoppas att han kommer snart! <3
2009-09-25
 13:30:08

Never mind ^^

Om det förra inlägget där jag skrev att jag behövde hjälp ;) Jag var tydligen inte korkad, hade bara inte läst igenom allt så värst noggrant, som jag trodde att jag hade ^^
Nu ska jag som sagt lägga mig ner ett tag. Puss puss!
2009-09-25
 13:24:59

Fasen vad najs detta är.

Tänk er att inte behöva logga in varenda jävla gång. Utan man kan sitta och pilla lite på mobilen och sedan dyker inlägget upp ^^ För er som undrar så känner jag mig en aning bättre. Har dock fortfarande migrän. Men jag känner att den börjar avta. Så det är bara att hålla ut, så lär den väl försvinna av sig själv, efter ett tag. Ska lägga mig ner en stund nu. Jag uppdaterar mig om ett litet tag, skulle jag tro. Hej så länge, era sötisar! <3

2009-09-25
 13:22:03

I'M IN REAL NEED FOR HELP!

Är det någon som kan beskriva hur man gör ett mobilt blogginlägg. Har läst "info.blogg.se", men där blev man fan inte klokare asså. Vet inte hur många gånger jag har läst om ett stycke där det står hur man ska skriva ett inlägg.

Är jag korkad? Är det bara jag som inte förstår hur man ska göra? :O Jag måste seriöst vara korkad... Fyfan, asså.
2009-09-25
 12:03:28

Älsklingens favoritlåt! ;)

2009-09-25
 08:36:30

Fan i helvete...

Jag har återigen inte sovit ett skit inatt. Har haft migrän, och har fortfarande det. Har bara varit i skolan i sisådär en kvart. För jag skulle hämta ett papper som handlar om mitt naturprov nästa Torsdag och nu bär det av hem. I hopp om att migränen ska försvinna med, förhoppningsvis, lite sömn!

Så fram tills dess kommer jag inte skriva något. Natti natti så länge! <3
2009-09-25
 01:51:59

Varför just du?

Jag försöker fortfarande komma på ett svar till varför det är just du som ska må såhär. Egentligen ska ju ingen må så. Men kunde det inte varit någon annan som gjorde det? Snart kommer din framtid att vara helt förstörd, om det fortsätter som det gör. Du missar i skolan, för att du har åkt iväg. Och du åker ju inte iväg en kortare stund heller.. Nu kommer du vara borta hela nästa vecka. Du har liksom knappt gått i skolan alls, sen den startade efter sommaren. Jag tycker det är synd om de professionella personerna som du har runt dig. Visst att göra såhär kanske är bäst för dig. Jag menar att de räddar dig från dig själv. Men de kommer ju inte rädda din framtid. När du kommer hem igen så kommer du få det 1000 gånger tuffare just pga detta. För det är inte bra att fly från dina problem och dom gör det knappast bättre för dig heller. Visst, jag finns här för att hjälpa dig på fötter igen. Men ta inte det för givet. För jag kan inte göra allt, jag kan bara göra en liten del. Det är du som får göra allt, faktiskt. Jag kan bara finnas här för att lätta ditt hjärta. Inget mer, tyvärr. Du måste vara stark nu om du ska kunna klara det här. För detta har blivit en ond cirkel. Ju fortare du har fattat att du måste ta tag i dina problem, ju snabbare kan du faktiskt må bättre. Inget stannar för att du åker iväg. Allt fortsätter även fast du har stannat upp ditt liv, bara för en stund. Men det gör ingenting annat. Därför är det viktigt att du gör dig redo för vad som kommer vänta dig. Och kära du, det kommer inte bli lätt för dig. Det måste du förstå. Så samla din styrka nu, och försök hinna med. Annars kommer ditt liv bli ett helvete. Ta denna information från någon som vet vad hon snackar om. Jag har nämligen själv varit i den. Jag kan säga såhär:

Det är ett helvete att komma ur ens helvete. För när det väl har börjat är det svårt att få slut på det. Men det går så länge man har styrkan och modet kvar. Ta tag i problemen nu. Innan det är försent!
2009-09-24
 21:33:00

Inget ljus i slutet av tunneln, här inte! :)

M.M.M - Jag står förevigt skuld till dig! Du räddade mig från ett liv i mörker. Hade inte du kommit in i mitt liv när du väl gjorde det. Så hade jag nog inte suttit här idag! Tack! Du kommer alltid ha en plats i mitt hjärta! Du kommer alltid ha en plats i mitt minne!
Jag hoppas att det kommer en dag då jag kan vara med dig. Det var länge sen. Jag börjar faktiskt sakna dig.
2009-09-24
 20:40:07

Vila i frid, Michael Skoglund!

Kom bara och tänka på det här helt plötsligt.. Fan vad ont det gör. Ingen vet egentligen något om mig och hans relation. Och det är nog inte så många som vet hur pass nära vi en gång i tiden var. Vi var verkligen skitbra polare. Jag pratade med honom varje gång jag hade problem. Varje gång jag kände mig deppig, och så jäävla mycket mer. Han hjälpte alltid mig och gav mig alltid råd. Han fick mig alltid på bättre humör.
Men efter ett tag var det många som inte gillade mig. Och helt plötsligt vände du också ryggen till. Varför vet jag inte. Jag kommer inte ihåg att jag har gjort något som fick folk att ogilla mig. Jag förstår inte hur du och jag började bråka, jag förstår inte varför folk började hata mig på grund av något, jag förstår ingenting. Det enda jag vet och faktiskt erkänner, är att jag blev lika ledsen som alla andra blev när du, Michael Skoglund, gick bort den första augusti ca: 07.31!
Sommaren 06, då vi blev polare, var helt underbar. Men efter sommaren var det typ ingen som gillade mig. Och jag fattade ingenting. Året efter dog du. Vi hann inte bli sams, och det enda jag kommer ihåg var att du hade kallat mig ordet "hora" ett flertal gånger.

En kväll satt jag ute och tänkte på dig och orden "Om du förlåter mig, ge mig ett tecken!" flög ur min mun kontinuerligt. Efter ett tag flög ett äpple ner från ett träd. Jag blev chockad och skeptisk. Jag sa därefter "Om det där inte var ett sammanträffande, gör så igen!", ett till äpple föll ner.. Jag antar att du har förlåtit mig. Jag hoppas du har det bra, Michael. Vila i frid! Du är saknad!

2009-09-24
 20:03:57

Svar till: "Tankarna bara snurrar runt!"

Du har inte mist mig, och kommer aldrig göra! Blev bara riktigt ledsen. Jag menade inte heller att dissa dig. Var bara tvungen att tänka lite. Jag kommer iaf att vänta på dig. Förhoppningsvis så kommer du tillbaka till mig och förlåter mig för mitt taskiga beteende!

Jag älskar dig, Bästa vän!
2009-09-24
 19:57:41

:(

Har precis bråkat med mamma. Har sagt en del dumma saker till henne, som jag ångrar. Men hon sa även en massa saker till mig som gjorde jävligt ont, det med :(
2009-09-24
 00:26:50

Myspys

Nästan hela dagen idag har jag varit hemma hos Micke. Om man bortser från skolan då. Vi har tagit en tupplur, på sisådär 2 timmar, riktigt skönt! Efter det drog vi till stinsen. Där köpte vi "Marshmallow Fluff", en massa cola och lite chocklad. Nu sitter vi och kollar på ztv, tror jag att det är. Det går något program som heter "Dance 360". Rätt skumt program. Innan det kollade vi på en film - "District 9". Jag trodde faktiskt inte att filmen skulle vara så bra som den var. Men den var riktigt skön. Jag och Micke skrattade rätt mycket i slutet av den. Splatterfilm x 80, liksom. Den ÄGDE sönder, LÄTT!

Nej, nu ska jag vara lite social mot min älskade. Vi får höras imorrn eller så! Godnatt! :)
2009-09-23
 09:57:21

Plöstligt händer det

All of a sudden, fick jag världens ångest. Från att vara hyffsat glad, till att vara deppig. Vet dock inte hur det kommer sig. Känns som om min värld har gått under, och jag står bara och kollar på utan att kunna göra ett jävla skit... Jag vet inte ens hur jag ska kunna förklara. För jag vet knappt själv hur jag känner just nu. Jag vet bara att känslorna jag har är överväldigande. Jag har bara lust att springa från min lektion och gråta, för att sedan åka hem och krypa ner i sängen, och hoppas på att jag aldrig vaknar igen. Eller iaf inte vaknar på ett väääääääääääldigt bra tag.
Jag vill komma bort. Komma bort från allt. Från all kommunikation. Från skolan. Från, ja, ALLT!
Nu förstår jag hur du måste ha hela tiden. Jag kan inte säga att jag förstår till 100%, men jag förstår en del utav det. Jag vet inte vad jag ska göra.

Jag vill bort... Kanske borde fundera på att följa med mina föräldrar till landet i helgen?




Det enda som är bra i mitt liv atm är Micke och Annelie, som jag skulle kunna göra allt för!
2009-09-23
 09:00:28

Hur klarar jag av det här?

Jag förstår faktiskt inte hur jag orkar vara i skolan idag. Har inte sovit ett skit inatt. Har verkligen inte fått en enda blund. Runt 4-tiden imorse fick jag nog. Så då satte jag på en film. Det blev "Pirates of the Caribbean - At world's end". Riktigt bra film faktiskt.

That's it ;)
2009-09-23
 08:56:23

Fattar ingenting asså

Nu är jag äntligen i skolan... Började 08.20, klockan är nu runt 09.00. Tydligen så hade det skett en olycka på motorvägen vid Kista-avfarten, södergående. Olyckan hade stoppat upp all trafik. Ända från Rotebro till jag vet inte hur långt fram. Dessutom hade typ hela Sollentuna stannat upp också pga olyckan.

Så nu sitter jag här på Persondatorer, och fattar ingenting... Jag förstår verkligen inte vad jag ska göra alls. Det tråkiga är att jag inte kan fråga någon heller. För vår lärare är lite skum och alla andra verkar upptagna. Suck...

Aja, nu kommer min lärare så jag kan inte skriva mer. Jag skriver lite senare.
2009-09-23
 01:07:45

Varför ska det alltid bli såhär?

Ja, rubriken säger väl egentligen allt, liksom...

Du vet vem du är. Jag tror faktiskt inte att du behöver åka iväg hela tiden. Det borde finnas andra sätt egentligen. Vet ju iofs inte hur allvarligt ditt tillstånd är. Men enligt mig behöver du inte det. Kan iofs bero på att jag nästan bara få se den glada personen, och inte den ledsna/deprimerade du. Kan ju vara en anledning?
Tänkte hur som helst bara säga att jag finns här när du kommer hem igen. Jag kommer inte att försvinna.
2009-09-23
 00:21:11

Brev + Paket! :O

Idag var min dag rätt chill. Ända fram till lite senare på eftermiddagen då hennes pappa ringer, igen. Denna gång började jag undra vafan jag hade gjort nu då. Men det visade sig att han bara hade tänkt att ge mig ett brev hon hade skrivit till mig. Han undrade om han kunde ringa när han var lite närmare mitt hus och om jag då kunde komma ner och möta honom för att ta emot brevet. Visst, kunde jag göra det! :) När jag sedan kommer ner gav han mig brevet + ett paket! :O Jag blev otroligt glad för jag hade ju inte tänkt att jag skulle få en present också!

Brevet gjorde mig tårögd. För när jag läste det kände jag mig rent ut sagt som en skitstövel mot henne. I paketet låg det ett halsband i form av en ängel och i ängeln var min månadssten! Såhär såg den ut:


Det är ju egentligen rätt självklart att jag aldrig kommer lämna dig, så du hade faktiskt inte behövt ge mig en present! Jag kommer heller inte vilja lämna tillbaka den, så kvittot behöver du inte ha kvar! Jag satte på mig halsbandet direkt efter att jag hade öppnat paketet.

Jag älskar dig, och jag kommer aldrig lämna dig! Det hoppas jag att du vet! Du är ju trots allt den jag pratar med, om allt! Du är den finaste personen jag vet. Jag tycker det är synd att du inte förstår det, babe! Jag ska göra allt för att du ska komma underfund med det!
Jag älskar dig!
2009-09-22
 03:33:54

Hmm...

Jag undrar om det inte är dags att gå och lägga sig just nu. Klockan är ju trots allt snart 4 på morgonen. Iofs så börjar jag ju klockan 13.00. Men jag vill vara utvilad. Har inte varit det på länge. Trots mina sovmorgonar.
Att ha sovmorgon är rätt onödigt när det gäller mig. För jag är bara uppe längre då. Jag går liksom inte och lägger mig i tid och sover länge. Utan jag får ungefär samma sömn som om det vore en helt vanlig dag ^^

Vi får helt enkelt se när jag lägger mig ;)
2009-09-22
 01:12:27

Min måndag..

Allt började med att jag vaknade och gick upp. Sa till mamma och pappa att jag inte skulle gå till skolan(av privata skäl). Pappa lackade ur totalt, och sa att jag inte skulle förstöra mitt liv bara för att jag fått skit slängt i ansiktet dagen innan. Men min vilja är ändå starkare än deras, så jag fick vad jag ville.
Efter att mina föräldrar hade gått till jobbet gick jag och la mig och sov igen. Klockan 14.00 vaknade jag igen. Denna gång för att dra ner till Väsby Centrum för att göra en synundersökning och för att klippa mig.
Sen åkte jag till Ica för att köpa snus och cola. Kom därefter hem och var helt slut. Satte mig framför datorn och spelade lite Css. Sen kom mamma hem och undrade hur det var med mig. Hon såg genast att jag mådde lite bättre och att min frisyr blev skitbra!

Något att tänka på?
Hela dagen har jag blivit sms/telefon-terrad, av vissa personer jag egentligen inte orkar snacka med just nu. Inte för att vara elak, men jag orkar bara inte det. Jag är alltför nedstämd och upprörd, för att kunna ta tag i det hela och faktiskt prata med er. No offense, but that's life sometimes.
Ni vet säkert inte varför jag inte orkar prata med er, eller så ni gör det. Either way, think before you speak, som det så fint heter på engelska. Jag tog väldigt illa upp av det ni sa. Visst nu har din pappa bett om ursäkt, men det tar fortfarande inte bort det han faktiskt sa över telefonen igår. Allt han sa gjorde skitont. Jag hade liksom bara tänkt att ringa för att höra att allt var okej med dig, och då får man skit. Jag som hade haft en så bra dag dittills. Sen var jag även på väg till Tandemskärmflygningen. Det enda jag gjorde när jag satt och väntade på min tur, var att tänka på vad han sa till mig.
Folket jag var med misstog min nedstämdhet som nervositet, vilket bara var bra. Med tanken på att jag inte ville visa att jag verkligen var ledsen. Men sen natten till idag låg jag faktiskt och grät ända fram till klockan slog halv sex. Ja, jag kan faktiskt medge att jag grät.
Har dock aldrig gråtit sådär mycket i hela mitt liv. Micke kan faktiskt intyda att jag grät. För jag ringde honom just för att jag inte kunde sova och hade så många tankar i mitt huvud.

Jag hoppas DU läser det här...
2009-09-21
 20:04:32

Här är lite bilder från Tandemskärmflygningen

(Klicka för att förstora bilderna!)





Fyfan i helvete vad kul det där var!! :D

2009-09-21
 19:09:48

Förvirringen är total...

Nu är jag fan lite förvirrad, men samtidigt väldigt glad.

Har fått både sms och samtal från personen och personens familj, som jag skrev om på förra inlägget.
Där dom förklarar hur mycket jag betyder för henne/familjen osv osv. Det enda tråkiga är bara att jag igår fick skit kastad i ansiktet, som sårade mig något så otroligt mycket. Stannade hemma från skolan idag pga det som hände igår. Men att jag nu får beröm. Kan man någon gång skippa skitet och bara få beröm?

Hur som helst, tack iaf! Det betyder mycket när ni berättar om hur mycket jag betyder osv.


Btw,
anledningen till att jag inte vill prata med dig just nu är för att jag inte känner mig redo för att prata med dig. Jag vet heller inte vad jag skulle säga till dig. Jag vet att jag bara kommer gå i taket och säga allt jag känner, och då kommer du inte må bättre. Så jag väntar hellre med det, tills jag känner mig lite lugnare.

Onsdag är ett bra tillfälle då vi har samma lektioner. Sen kan man ju kanske träffas efter skolan någon dag, om jag har tillåtelse att göra det dvs.


Jag älskar dig, jag kommer inte lämna dig. Glöm ALDRIG det!
2009-09-21
 18:25:14

Fix och trix

Håller på att förändra min design lite. Men dock går det inte exakt som jag vill. Så under några dagar/veckor så lär designen förändras lite. Dock så lär designen vara ganska enkel och clean.

Om det finns någon som vill hjälpa, tveka inte att säga till :D

Ha överseende ;)
2009-09-20
 23:37:45

Så jäääävla tråkigt, men så kan väl livet gå ibland...

Idag ringde jag ett samtal och nu visar det sig att jag måste säga upp kontakten med en väldig värdefull person. Inte så kul... Varken för mig eller personen i fråga. Föräldrarna tycker inte att personen och jag ska umgås längre. Vilket jag egentligen inte förstår, med tanken på hur mycket jag hjälpt denna. Så nu är man väl lite deppig.

Det enda jag ber om är att du förklarar för dina föräldrarna och säger att det verkligen inte är mitt fel, tvärtom, det är ditt fel helt och hållet! Så nu backar jag FLERA steg och låter dig komma till mig, om du vill ha något med mig att göra.

För nu har jag verkligen fått nog av skitet jag får från dina föräldrar. Vill du ha kvar mig i ditt liv så får du förklara exakt för dom att det är DU som står för vad du gör. Det ska inte JAG behöva stå till svars för!
Som sagt vill du ha mig i ditt liv, bevisa det, och visa för omvärlden att du är 18 jävla bast!! Jag har haft överseende med att du inte har levt ditt så kallade "tonårsliv" fullt ut, men nu har jag inget överseende mer. Sluta upp med att vara en sån jävla egoist och tro att allt ska komma på ett silverfat. Väx upp. Du kanske inte ser det själv, men allt du gör får konsekvenser. Dina problem, har nu blivit mina problem. Jag har fått stå till svars så jävla många gånger nu. Jag har brytit ihop varje gång dina jävla föräldrar har anklagat mig för att vara en dålig kompis. Jag orkar inte längre. Detta har blivit så stort att jag inte vet om jag orkar/vill vara din kompis längre. Tyvärr...

Och ja, jag kanske låter som en viss person nu. Men jag orkar faktiskt inte hjälpa dig längre, för det resulterar bara i att jag får skit. Det borde vara tvärtom, att jag får beröm. Men nej, jag får skit. Av alla dina polare så är det den som hjälper dig mest som får skit och blir sårad gång på gång av dina föräldrar. Vad vill du/dina föräldrar att jag ska göra, VA?!?!?!?!
Jag är inte din mamma, och kommer aldrig att bli, så snälla säg åt henne, att det inte är jag som har ansvar för vad du gör. Det är hon! Det är hon som ska uppfostra dig, inte dina kompisar. Så säg åt henne att ta sitt ansvar och börja uppfostra dig som en normal mamma. Jag kan inget göra. Även fast vi umgås mycket så finns det inget jag kan göra. Jag kan inte göra allt bättre hemma. Det är NI, medlemmar i familjen, som kan göra något åt det!

Snälla, jag orkar inte mer skit...
2009-09-20
 23:37:19

Söndag

Dagen har varit underbar! Jag har varit ute hela dagen, ute i Södertälje. Där har jag åkt Tandemskärmflyg! Åh fan vad det var underbart jävla kul! :D Att få vara 300m upp i luften fastselad i en fallskärm - HELT obeskrivlig känsla!

Grymt kul, asså! Jag kommer lägga upp bilder så fort jag kan! Det lovar jag! ;) :D
2009-09-18
 02:37:39

Filmkritik! - The Last House On The Left!

För er som gillar realistiska, skräckinjagande filmer, rekommenderar jag starkt "The Last House On The Left". Grymt välgjord film, med realistiska påhopp och händelser. Bl.a tonåringar som röker på, våldtäkt, knivhugg och mycket mer.


Händelsen:
"The Last House On The Left" handlar om en familj på tre (mamman Emma, pappan John och dottern Mari) som åker till sitt landställe över sommaren för att spendera en lugn och rofylld semester. Redan första dagen vill Mari åka in till stan, som ligger nära, för att träffa sin vän Paige. Paige jobbar i en lokal mataffär och frågar Mari om hon har lust att röka på med henne. Justin, en grabb i samma ålder, råkar överhöra Paiges fråga i mataffären. Han går fram till de och erbjuder de riktigt bra "skit" och ber dom följa med till hans hotellrum, för att hämta det i utbyte mot cigg. Men därefter i hotellrummet går allt fel...



"If someone hurt,
someone you love,
how far would you go
to get revenge?"

Mina synpunkter:
Filmen gav mig otroliga rysningar och mot slutet önskade jag att jag aldrig hade sett filmen. Jag kan medge att det fanns många stunder då jag ville stänga av den. Men jag är glad att jag inte gjorde det. Filmen, såhär på efterhand, gav mig en otrolig insikt om hur det faktiskt kan gå till i livet för många personer. Filmen har glada stunder såsom riktiga nagelbitare. Finns även många vändningar, dock några man kan lista ut, men det är inget som förstör filmen i helhet.

Jag kan säga att jag älskar filmen djupt! En helt solklar rekommendation!
2009-09-17
 23:02:52

Herregud..

Nu förstår jag alla som spelar vilket dator/tv-spel som helst! Det gjorde jag inte innan, men nu gör jag det. Jag tror nämligen att jag har blivit helt besatt av Css...^^

Men men, det är kul, så "wtf?" liksom ;)
2009-09-16
 09:36:35

Filmer jag bara måste se!

9,
Som dessvärre inte har haft filmpremiär här i Sverige,
dock världen över den 9e september 2009.
Den kommer inte ha premiär i Sverige heller...
Ett beslut gjort av SF... Ett dumt beslut, för den verkar asbra! :(
Kan irritationen vara större just nu?




Coco Before Chanel


2009-09-16
 08:47:10

Så sööööt!



En skitgullig valp som typ testar sina reflexer i spelgeln. Fan vad sött asså!
2009-09-16
 08:30:27

Onsdag

Dagen börjar med att man åker hem ifrån vid halv åtta hem till Micke. Där låg man i hans säng och chillade tills klockan slog prick åtta. Därefter fick jag skjuts på cykel av honom till skolan. När vi kommer fram möter vi Annelie och sedan går vi in till cafeterian och köper lite saker att ha på Operativsystem-lektionen. Nu sitter vi här och har svintråkigt :)

Got to go! Läraren lackar ur ;)
Skriver mer sen ^^
2009-09-15
 02:41:04

+/-

Älskling,
på något sätt, så får denna låt mig att tänka
både på våra svåra stunder och våra otroligt bra stunder!



Jag älskar dig så fruktansvärt mycket!
Låt ingen få ta dig ifrån mig!
Jag skulle dö utan dig. Du är min luft!
Jag älskar dig, förevigt!
2009-09-14
 16:11:33

Helgen:

Fredag:
Jag, Annelie och Micke drog till Kista centrum för att fira Annelies hemkomst! Vi käkade först på O'learys och sedan gick vi på bio. Vi såg "Prinsessa". Helt okej film. Dock lite seg ibland. Ganska fördomsfull film om tjocka personer, enligt mig. Sen sov Micke hos mig. Helt klart en lyckad kväll!

Lördag:

Jag, Annelie och Micke var hemma hos mig och vi hade skräck-maraton. Vi såg tre skräckfilmer. Eller aah jag och Micke såg tre, Annelie somnade ;) Vi såg "The Uninvited", "Sam's Lake" och "Scream". Också en lyckad kväll!

Söndag:
Jag och Annelie spenderade dagen genom att spela Css. Vi gick även ner till Ica Format och köpte Cola. Sen sov hon hos mig.

Måndag:
Idag kom jag och Annelie 10 minuter innan vår första lektion började. Vilket jag tyckte var skitbra! Efter lunchen så gick jag, Annelie och Micke och tralla omkring. Och efter skolan gick vi tre till stinsen för Annelie skulle också köpa Css och headset för att "joina" mig och Micke. Det verkar dock inte fungera.. Så antingen får jag eller Micke hjälpa henne någon dag ;)



LYCKAD HELG OCH LYCKAD MÅNDAG!
hahahahah!
2009-09-10
 19:30:22

Haha, ja, jag har verkligen blivit galen!

Ni kan aldrig gissa vad jag har gjort! Jag har köpt Cs Source nu! Och självklart ett headset. Min mic pajade nyss typ. Började spraka och grejer, så jag passade på att köpa det också. Ett bra tillfälle, liksom. Killen bakom kassan i affären kollade typ askonstigt på mig när jag la fram Css och headsetet. Dessutom så sänkte han priset på Css. *stolt* Han sa: "Gör det något om jag sänker priset?" Hahahaha XD (Vafan tror han?!) Klart det inte gör! :D Hahahahaha :)

Jag har helt klart blivit galen. Men men har man inget att göra på datorn så tar man väl till drastiska metoder. ^^

Eller vad säger ni? ;)
2009-09-10
 13:37:39

Bra start på dagen ^^

Eller inte... Det börjar med att jag kommer försent till Webbdesignen. Men bara 10 minuter. Sen sitter vi här och gör ingenting, bortsett från att kolla på några "grundläggande" designtips. Vilket jag redan kan.
Har jag ingen jävla aning om vilket program dom andra har gjort sin webbsida i eftersom jag var sjuk hela förra veckan. Så man kan ju säga att jag ligger lite efter just nu.
Dessutom så känns det som om man inte kan prata med sin lärare om det här. För han verkar lite koko. Men men, jag ska ta hand om detta imorgon på nästa webbdesignslektion. Så får man hoppas att allt går bra. Nu ska jag tagga vidare till min Levnadslära B-kurs.
2009-09-10
 02:03:26

Förlåt mig...

Jag tänkte bara säga att jag vet att jag har varit konstig mot dig, men jag har inte menat det på något sätt. Vet inte varför jag har varit som jag har varit. Jag har bara några aningar om varför, men dock inte hela bilden klar för mig.

Det var dessutom verkligen inte meningen att få dig att känna dig som du gjorde idag. Jag visste inte ens att du kände som du gjorde, ända till slutet av kvällen, då jag fick reda på det. Jag tyckte att allt var som det brukade vara, men det gjorde tydligen inte du. Så jag vet inte riktigt vad det var som gick fel.


Jag vill hur som helst bara be om förlåtelse för hur jag har betett mig idag och hela veckan. Jag vet inte vad som flög i mig.

2009-09-09
 11:08:15

Tröttare person finns inte, just nu..

Inatt sov jag bara 2 timmar. Det kändes inte att jag hade sovit så pass
lite när jag först kom till skolan. Men det gör det nu, när man har haft 2 datorämnen. Känns som mina ögonlock kommer sluta sig och jag kommer somna.
Efter denna lektion är det lunch, sen webbdesign och till sist Projekt.. Slutar 4, vilket suger en aning med tanken på hur lite jag sov inatt.

Men men, som man bäddar får man ligga. ^^


2009-09-09
 10:27:38

Jaså, är det så det ligger till?

Haha, nu sitter man på persondatorer-lektionen. Tydligen är det "dissa-frida"-dagen, enligt Sylvén, som jag måste missat! HAHA!
Men det gör inget, för det sitter en annan bredvid mig, vet dock inte hans namn eller någonting om honom egentligen, mer än att han typ är polare med Sylvén.
Sitter inte själv, och då är allt okej, spelar ingen roll vem det är som sitter bredvid mig egentligen. Bara någon gör det :)
2009-09-09
 01:52:32

Debut!!! Eva Simons - Silly Boy

Diggar hennes stil! Texten i låten är grym! :)


Tillägnad till ett jävla äckel, som borde sluta höra av sig till mig!
2009-09-09
 00:51:37

Alannah Myles - Black Velvet

2009-09-09
 00:45:02

Klockan var 23.05

Jag kom hem ungefär 5 över 11. Har varit hos älskling enda sen jag slutade skolan idag. Vi myste och kollade på en film - "12 Rounds". Helt klart en sevärdig film! Alla som har sett "Taken" borde gilla "12 Rounds". Ungefär samma stuk på handling.
Just nu sitter jag och chillar framför datorn och jämför olika priser på Cs Source. Har hittat rätt finfina priser asså, så funderar på att köpa. Jag börjar bli så pass uttråkad att Cs till och med skulle falla i smaken nu bara för att få någon slags sysselsättning.

Har jag blivit galen??



2009-09-08
 16:59:49

Betydligt bättre dag!

Idag började jag som sagt vid ett. Hade en ganska trist Natur-lektion. Vi gick igenom typ skillnader mellan arter och raser, resistenta bakterier osv osv... När vår lärare sa orden "resistenta bakterier" fick jag en klump i halsen. För det är nämligen så att det finns vissa bakterier som motstår antibiotika.
Eftersom jag har en bakterie i kroppen som heter myckoplasma, så började jag oroa mig för att jag kanske har "resistenta bakterier". Jag hoppas att jag inte har det, men jag tror faktiskt inte det.

Levnadsläran var inget speciellt. Vi tittade på en brittisk dokumentär om en kvinna i typ 40års-åldern som testar olika grejer. Detta avsnitt skulle hon testa droger. Cannabis. Väldigt intresseväckande dokumentär som gav rätt många frågor och funderingar.
Mot slutet av den lektionen skulle jag skriva ett mål. Något som jag vill uppnå innan kursens slut. Sluta röka, börja träna. Ett kort och gott mål!

Nu är jag hos älskling och det ser ut som om han har tråkigt. Så jag ska muntra upp honom lite ^^ Förhoppningsvis så kommer denna dag/kväll bli bättre än igår!
2009-09-08
 04:16:27

Nattblogg

Ja, nu sitter man här igen då. Börjar 13.00 imorrn och har bara 2 lektioner. Naturkunskap B och Levnadslära B, så det är lugnt. Rätt sköna lektioner. Av någon anledning vill jag inte sova. Fast jag ändå vill det. Det går inte riktigt att förklara.
Hur som helst.
Jag tror att jag ska lägga mig nu.


Vi hörs imorrn!
Natti natti! <3
2009-09-08
 00:34:11

Godare glass får man leta efter!

2009-09-07
 23:39:15

Måndag..

Den här dagen gick inte alls som jag hade tänkt mig.. Fyfan, jag tror aldrig att jag har varit så ledsen och småsur som jag har varit. Hela dagen var åt helvete. Jag som trodde att jag skulle få ha kul och mysa med älsklingen. Men fan vad vi tjafsade och höll på idag. Det som var mest irriterande var att vi blev sams typ 1 timme innan jag skulle hem, och då hade vi liksom hållt på heeeeela dagen. Jag hatar verkligen när vi bråkar. Det suger. Man får väl bara hoppas att det blir bättre nästa gång vi ses.
2009-09-07
 23:05:58

Savage Garden - Crash and Burn




Får mig på lite bättre humör, när jag är nere
2009-09-07
 12:51:52

Daft Punk - Something About Us



Väldigt skön låt!

2009-09-07
 10:55:41

Hjääääälp....!

Fan, jag vill lägga in någon av dessa bilder som bakgrundsbild...




Har försökt på alla möjliga sätt och vis, men det går inte.
Det är som om min blogg har bestämt sig för att vara bakgrundsfri....


Om du kan fixa det, kommentera eller be om min mail :D
2009-09-07
 10:04:19

Det pirrar i kroppen!

Varenda gång jag ser på miami ink eller typ LA ink, så pirrar det till i min kropp!
Det är nämligen så att jag ska tatuera mig den 6e Oktober. Fan vad jag längtar!

Det jag inte längtar till är att det är rättegång i Oktober också, a major setback.. Jag har ingen "vettig" frånvaro, till att inte gå på den. Skolan är ingen giltig frånvaro.. Hur kul är det på en skala 1-10? Jag tänker inte gå ifrån skolan för att gå på en löjlig rättegång. Hur dum får man bli? J**la snutj**lar..
2009-09-07
 03:51:22

Time for bed

Nej fan, nu är det verkligen dags för den gudomliga sääääängen. Hade dock varit ännu bättre om älsklingen låg bredvid mig. Men nu är det ju inte så :(
Ska upp vid 7-tiden för att jag ska få skjuts av mamma. Hon kommer bli galen om vi får stressa. Börjar faktiskt bli trött nu asså. Det bästa av allt är att jag slutar tidigt imorgon. Då ska jag förhoppningsvis gå hem till bebbi! Åååååh, längtan är galet stor!

Natti natti! <3
2009-09-07
 02:32:32

Håll huvudet högt, bästa vän!




And maybe you've fallen down,
And maybe you just took the long way home.
But baby you could never love you, like me
And one day this will fade away,
In the mirror you'll see a smiling face,
And standing next to you will always be me, yeah me
You know, will always be me, and I will wait
Always be me, til I see your smiling...


Jag finns här för dig, vännen.
Jag kommer alltid att göra det!
<3
2009-09-07
 02:11:00

Nattblogg

Hahah, det känns ju nästan som om man borde lägga sig nu, med tanken på att jag har varit/är lite sjuk. Men eftersom jag inte är så pass trött som jag har varit den senaste veckan så kanske det är ett tecken på att jag verkligen håller på att bli frisk ^^

Fast, jag måste ändå käka antibiotika till typ söndag. You know, för att vara på den säkra sidan.
Men idag var det nära på att jag sket i hela "antibiotika-kuren" just för att jag har varit så pass dålig i helgen. Illamående och magont. Fast jag bestämde mig sedan för att fortsätta, annars har jag haft ont osv helt i onödan och jag vill bli väck denna bakterie, myckoplasman, som jag har. Om jag nu fortfarande har den dvs.

Ciao! ;)
2009-09-07
 01:50:33

Älskling,

Mitt hjärta, lyssna på den här:
2009-09-07
 01:41:09

<3<3



Fan vad jag älskar dig! Det finns inga ord för hur mycket!
Du är helt enkelt mitt allt.
Förlorar jag dig, förlorar jag allt! <3
2009-09-06
 23:05:45

Det känns ensamt utan dig... :'(




Jag saknar dig!!! <3<3<3
2009-09-06
 22:56:54

Världens bästa söndag på väldigt länge, enligt mig! :D

Fan idag har det verkligen inte känts som söndag. Vet ej varför, men så ligger det till iaf :)

Det började med att jag vaknade bredvid min älskling, sida vid sida. Sen drog han hem och skulle käka. Efter någon timme drog jag dit, och vi kollade på Ice Age 3. Helt klart en rekommendation. Svinrolig film!
Nu sitter jag hemma och pumpar lite skön musik, och snart ska man kolla på en annan film. Vet ej vilken ännu.


See you, fuckers ;) <3
2009-09-05
 11:54:03

På bättringsvägen?

Igår fick jag ett sms av min älskling där han skrev att han trodde att han inte skulle hinna komma till mig, för att han var tvungen att plugga till ett prov som han skulle ha idag. Då blev jag skitledsen och skrev tillbaka att då går jag och lägger mig. Men han lurade mig och sa sedan att jag skulle öppna dörren, och DÄR STOD HAN! :D då blev jag såå glad! Men lyckan höll inte i sig länge, för efter ett tag började jag må riktigt riktigt riktigt illa. Jag har nog aldrig i hela mitt liv mått så pass dåligt förut. Så älsklingen var tvungen att dra hem tidigare.

Efter att han hade dragit så tänkte jag att det kanske skulle gå över om jag gick och la mig. Men jag mådde bara sämre när jag låg ner. Höll på att spy 2 gånger. Men som tur var så gjorde jag inte det. Sen tänkte jag att det kanske skulle bli bättre om jag ställde mig i duschen. Så där satt jag i drygt 1 timme, tills jag kom fram till att det är nog bäst att jag lägger mig igen.

Denna gång la jag mig på sidan, då kände jag inte den där äckliga spykänslan, och jag lyckades faktiskt att somna. Inatt sov jag faktiskt heeela natten utan att jag vaknade och var tvungen att hosta. Och när klockan slog 10.50 imorse så var jag pigg och gick upp. Det förvånade mina föräldrar riktigt mycket ^^

Är jag på väg att bli frisk? :D
2009-09-04
 19:55:47

No shit

Helt seriöst, den här veckan har jag gått ner 3kg pga min sjukdom! Har fan inte haft matlust alls denna vecka. Jag blev ju som sagt sjuk i fredags, eller rättare sagt fredags eftermiddag. Runt lektionen efter lunch. Det var just under lunchen jag förstod att något var fel. I vanliga fall skulle jag ha slängt i mig maten oavsett hur äckligt det än såg ut. Men inte den här fredagen, då jag knappt rörde maten.

Som pricken över i:et har jag även fått lite magknip då och då. Men det kan just bero på att jag inte äter som jag ska och att jag tar antibiotika, man ska ta 2 piller till 2 måltider om dagen. Vilket jag kämpar med. Jag fick knappt i mig en mjukmacka runt 12.00 tidigare idag. Vilket skrämde mig rejält med tanken på den minimala middagen jag åt dagen innan.

Vafan ska jag göra för att bli frisk och kunna äta normalt när det känns som om medicinen inte funkar? :O
2009-09-04
 12:12:47

Suck

Jag trodde att denna natt skulle vara annorlunda nu när jag har fått antibiotika och hostmedicin. Jag trodde att jag skulle få sova heeela natten utan problem. Men fick jag det? Svaret är nej..

Jag gick och la mig 21.00 igår, somnade 21.30, utan några stora hostattacker. Så hittills är allt bra. Därefter vaknade jag exakt varje timme hela natten. Nu har jag varit vaken sen 06.00 imorse, och det ser inte ut att bli bättre nattsömn i fortsättningen, asså... Jag har nu börjat förstå hur pass viktig sömn verkligen är.
Ibland är det märkligt hur mycket vi människor tar för givet. Friskhet, sömn, mättade magar, you name it! Denna erfarenhet har fått mig att inse att man inte ska ta något, eller någon heller för den delen, för givet.
Så man kan väl säga att allt detta som har hänt under denna vecka har varit en bra erfarenhet. Trots det helvete jag har genomgått.
Men jag antar att det är sant som dom säger, "Sometimes the good comes with the bad" eller vice versa.

Det jag har gjort i ca 6 timmar är kollat på film. Har inte haft ork till att göra något annat, funderar dock på att gå på dom två sista lektionerna, även fast morsan inte tycker det. Men jag känner mig rastlös. För jag har inte gjort annat än att ta det lugnt en hel vecka nu och det börjar gå mig på nerverna...
2009-09-03
 18:08:58

Driver du...? :/

Asså ibland kan man bli riktigt irriterad på ens föräldrar... Nu är det ju så att jag har varit hemma från skolan typ hela veckan pga sjukdom. Två dagar har det hänt att mina fucking jävla föräldrar glömt att sjukanmäla mig. TACK SÅ JÄVLA MYCKET! :/ I CSN's ögon ser det ut som skolk om man inte anmäler och får giltig frånvaro... Dessutom så har jag till och med lovat mig själv att inte få några röda lektioner/dagar/veckor. Ja, men det sprack ju fan direkt. Det får jag tacka mina äckelföräldrar för... Jävla idioter
2009-09-03
 17:20:48

Åååh...!

Jag blir så glad när man hittar gamla godingar! Som Daft Punk, hade helt glömt bort att dom fanns. Helt plötsligt dök bandet upp i mitt huvud och jag har hittat en massa olika sköna låtar som jag brukade lyssna på för länge sen! Så som Something About Us, Aerodynamic, Face to Face, One More Time osv osv. Det bästa med gruppen är att låtarna är otroligt sköna att bara chilla till. Vare sig det är när man ligger i sängen, gör skoluppgifter eller bara allmänt för att komma i stämning.

Daft Punk, me like!

2009-09-03
 16:04:18

Sjuk sjuk sjuk... :'(

Blev väldigt chockad när jag blev sjuk i fredags, jag brukar inte bli det. Men det har hållit i sig ända sen dess. Jag torrhostar och är förkyld, sen hade jag dessutom feber också. Trodde det var svininfluensan, eftersom jag typ har alla symptomer som tyder på att det är det. Har knappt sovit någonting på nätterna, den senaste veckan. Har somnat runt 6 på morgonen och vaknat runt typ 11-12. Så igår bestämde jag och mamma oss för att åka till läkaren idag. Mamma trodde att vi bara hade åkt på en rejäl förkylning, men jag kände på mig att det inte var så. Anyway, det visade sig att vi har en bakterie i kroppen som heter Myckoplasma.. Så nu går vi på antibiotika och vi har även fått en stark hostmedicin. Hostmedicinen slänger jag i mig typ stup i kvarten.. Det enda negativa är att man blir så jääävla skakis utav den. Men den hjälper ju så ^^

Nu får man bara hoppas på att sjukdomen går över fort. Jag kommer inte ens ihåg hur det är att vara frisk, om sanningen ska fram. Så jag vill bli det nu nu NU!

Hej Hopp! <3