2010-01-22
 14:38:28

Långhelg!!! ^^ YEY!!!!!

Vad har jag gjort denna vecka egentligen? ^^
Ja, det vet jag knappt själv. Det enda jag vet är att jag inte har haft så mycket tid över till bloggen ^^ Vilket är ett snedsteg och jag ska försöka bättra mig!

Fredagkväll:
Ikväll ska jag och Annelie hem till mig, senare kommer ÄlsklingPälskling hem till mig också. Runt 18.00 tiden, så kommer  Edgar och hämtar oss. För vi ska nämligen käka middag hos Edgar. Denna gång är det Micke och Edgar som ska bjuda mig och Annelie på middag. Till skillnad från förra gången. Då det var jag och Annelie som gjorde allt! :) Jag längtar! :D

Imorrn (Lördag):
11.50-12.20 är det skola för min del. Rudbeck har öppet hus. Det suger lite att vi måste vara här på en lördag. Men what to do? Vi får iaf närvaro för hela Måndagen då jag går i skolan från 08.20-16.00. Så det gör ingenting! :) Efter skolan ska jag och mamma åka och shoppa lite. Därefter vid 18.00 är det middag hos min barndomskompis! :D

Söndag:
Inga planer...

Måndag:
Ska vara med Annelie och Robert för att testa limmet till vårat projektarbete! :)

Tisdag:
Sova? ^^ hahah!


Åhhh vad skönt det är med långhelg ibland! Man känner verkligen att man förtjänar något som detta ibland! :D
2010-01-21
 12:32:39

Gårdagen...

Usch igår kom min buss och allt det där skitet hundra år försent. Så jag kom till skolan ungefär en och en halv timme försent...

Så jag missade mina två lektioner som jag hade igår. Efter skolan åkte jag, annelie och robert till Stinsen och handlade ett speciallim. Som vi ska ha till vårat projektarbete. Sedan drog jag till min älskling och var där ett tag. Fick även lite kläder av älsklingens syrra. Sedan drog jag hem och pluggade. Det gjorde jag i 8 timmar. Slutade plugga vid 02.00 på natten, you do the math!

Nu har jag lunchrast! Hörs senare! :)
2010-01-19
 07:39:14

Jag kan knappt tro det! :O

Detta kanske är svårt att förstå. Men jag sov faktiskt vid halv nio och jag gick upp vid halv sju. Nu är det dock dags att åka hemifrån typ.
Så till alla i skolan: VI SES PÅ ONSDAG! :)
2010-01-19
 07:10:11

Nu är det dags!

Nej, nu ska jag göra mig i ordning.
Måste ju sticka snart! :)
2010-01-19
 07:00:35

Elit vs Skollaget

Shit vad jag är nervös! Idag är det två innebandymatcher som gäller.
Den första startar redan vid 10.00-tiden
ungefär och då möter vi Upplands Bro.
Är nervös pga att jag är inte van vid det här tempot.
Jag är van vid mycket högre och mycket mer samspel.
Men vi har dock bara haft ca 4-5 träningar med varandra.
Det är därför svårt att lära känna varandras spel/tempo/rytmer.




Jaja, bara jag håller tätt i mål så kommer det gå bra! :)

2010-01-15
 14:50:54

NEEEEEEEEEEJ!

Jag hade lagt över alla bilder på minneskortet i min mobil och så kollade jag så att allt var där osv. Både igårkväll och innan jag drog till skolan, so far so good, liksom. För det var skitviktiga bilder jag hade där. Till Persondatorer-kursen. Men när jag väl behövde de så fanns dem inte!!! :O Det stod "Inga filer" och jag kollade verkligen igenom heeeeela mobilen, men nej, inga bilder fanns där... Men som tur var så fanns det ett annat alternativ, dock ett alternativ jag inte vill göra. Men men, så får det bli... :)

Finns de inte hemma på min dator så får jag och Kajsa ta och skruva om hela skitet igen för att sedan kunna ta kort på alla komponenter i datorn. Något som jag verkligen inte hoppas på. DEM MÅSTE VARA HEMMA!!!!

Nu har jag en timme kvar till min träning. Så jag får sitta och vänta i min ensamhet. ^^
2010-01-15
 09:11:59

Godmorgon!

Nu sitter jag här på min überroliga Naturlektion... Vi är bara 3 pers här. Ytterst roligt! (eller inte...) När vi vanligtvis är ca 20 ungefär. Ska snart börja med att skriva en Naturuppgift om Människokroppen. Vilket känns som att man lärde sig i 7an. Haha. För G på denna uppgift behöver man bara göra 2 av 5 uppgifter. Men självklart tänker jag göra allt! För då får man MVG och jag siktar ju på att få VG/MVG i slutbetyg.

Så nu ska jag sätta igång med det. Tänkte bara säga Godmorgon först ;)

2010-01-14
 22:52:47

Nu gäller det att plocka fram sista orken!

Nu ska jag plugga lite till. Har prov i Psykologi imorrn. Jag känner att provet kommer att gå åt helvete. Men men, vad ska man göra? Jag mår kasst i hela kroppen, så... Det är inte mitt fel. Jag kan ju inte skjuta upp det ytterligare. Då lär ju min lärare lacka ur. Hahaa!

Sen blir det bums i säng!
2010-01-14
 22:50:29

Pappor är det bästa man kan ha!

Åååh! Pappa är räddaren i nöden! Han hittade min röda älsklingsmobil!! ÅH, SOM JAG HAR LETAT! Dessutom så hittade han en innebandyövningsbok. Som kommer vara väldigt bra till hands nu! Förhoppningsvis så kommer övningarna passa "mitt" lag i smaken. De behöver all hjälp de kan få. HAHA. Skoja... Måste tagga till inför Tisdagen! Då det är match mot the Famous Atletica i Upplands Bro.
Och hur fan tar man sig dit? ^^
2010-01-14
 21:11:28

Helvetesjävlaskitrövhålsäckelbarn!

Inte nog med att jag är fucking ledsen. Nu har min HELVETESMOBIL pajjat igen också.. Så nu får jag använda min lila mobil, som är SÄMST.... ÅÅÅÅÅÅÅÅH! BLIR SÅ JÄVLA ARG OCH FÖRBANNAD PÅ ALLA JÄVLA SKITMOBILER SOM FINNS NU!


Det enda som är bra är att det också är en walkman.
Men den suger ändå...
2010-01-14
 20:46:30

Skitbra låt!

En mycket bra låt!!! (Enligt mig)

2010-01-14
 20:01:38

Well well

Live is hard sometimes...

Allt jag behöver göra är att ta och bearbeta allt. I min takt! Inge hets eller liknande. Sedan ska nog allt vara som det brukar. Jag tycker bara att det har blivit lite för mycket sådant den sista tiden. Orkar fan inte må såhär, och sedan inte veta varför. Men men, som jag sa i början av inlägget...
2010-01-14
 19:41:19

Something is bothering me. But what?

Jag har känt mig rätt skum mentalt hela dagen idag. Det kan bero på Blodgivningen igår. Är dock inte säker. Jag har tänkt en massa på min Farfar idag(som gick bort för snart 2 år sedan :'() Har även blivit lite smått personligt påhoppad idag. Vilket jag inte alls uppskattade. Men jag har dock fortfarande inte riktigt kunnat sätta fingret på vad det är som gör mig så otroligt ledsen. Jag vill fan bara gråta. Men jag kan inte...

2010-01-14
 19:32:49

Är ledsen just nu... Vet ej varför

En tid då sorg och depression inte existerade
i min värld, så som den gör nu...





But I will ...

2010-01-13
 19:21:30

Hmm, orkar jag plugga?

Nu ska jag försöka att plugga till mitt Psykologi prov som
jag har skjutit upp sedan två veckor innan jullovet!

Ibland är det skönt att vara jag, ibland inte ;)
2010-01-13
 19:19:17

Klar med blodgivningen

Precis kommit hem. Har gett blod. Känner mig rätt fysiskt utmattad, faktiskt. Huvudet hänger inte med någonstans alls. Fick en t-shirt, en bläckpenna och en massa järntabletter. Jag fick välja mellan en rad olika saker bl.a t-shirt, pocketbok, trisslott, ljuslykta, manikyrset, mygg-roll-on m.m. Men en t-shirt ville jag fan ha asså ^^ Nästa gång blir det nog någon pocketbok. Fanns sjukt många olika böcker att välja på! :) Har även ont i armen och en påbörjan till en migrän tror jag, efter denna händelse.

Läkaren sa att idag och imorrn skulle jag göra saker som min kropp ville. Alltså enbart lyssna på min kropp. Inget annat! Vill jag sätta mig ner, ska jag göra det. Vill jag vila, ja, då gör jag det också!

Kanske är en nyttig information för mina vänner. Haha!
2010-01-13
 01:22:01

Så sant som att jag heter Frida Holmgren

"Det är utsidan som ger insidan en chans,
sen är det insidan som utstrålar utsidans glans"


Så sant så... Tycker det är lite tråkigt.
2010-01-13
 01:08:35

Studenten... SCHEISE!

Måste även höra med Jennifer om flak-plats ^^ Har inte gjort det ännu. Vad är student utan flak? ETT MISSLYCKANDE! Då lär jag ångra mig för resten av mitt liv. Pappa betalar allt som har med studenten att göra! Han anser nämligen att studenten är en viktig händelse i ens liv. Därför vill han att min student ska vara så bra som möjlig! Ibland är han en riktigt underbar människa! Händer dock inte så ofta då vi brakar ihop om precis allt. Men det har bättrat sig, om man tänker på hur det har sett ut förut. Aja, nog om denna sak!





Sängen kallar! Godnatt! :)
2010-01-13
 01:02:36

Såhär såg min dag ut. Hur såg din ut? (OBS! Långt inlägg)

Denna dag var skitrolig och bra! :) Min första lektion var Etologi - prov, det gick faktiskt rätt bra på den. Därefter var det Filosofi-debatt, som också gick bra. Bättre än vad jag hade förväntat mig iaf :) Sedan var det Mentorstid. Då fick vi bara ett schema över hur våran Öppet Hus Dag, kommer att se ut. Har en halvtimmes lektion Lördag den 23e Januari. No big deal, alls! Med tanken på att man får Komp, på Måndagen efter. Så en halvtimme kan man offra, när man går från 08.20-16.00 på Måndagar, tycker jag :)

Lunchen spenderade jag, älskling och hans polare Peter på okq8 och tog en s.k "Roadburger". Jättegott! 30kr för en hamburgare med massa gott på + 50cl cola :) Helt klart att man satsar på det om skolmaten inte funkar(eller om kön är för lång... *rudbeck i ett nötskal"!!!)

På Naturen fick vi ta eget blodprov på sig själv för att kolla vilken blodgrupp man har. Dock visste jag redan det. Men det var en solklar rolig upplevelse och mycket intressant för den delen också! :) Jag har 0RH-. Onekligen en sällsynt blodgrupp ^^

Svenskan körde jag, Victor, Edward och Tobbe SMS-Roulette, Our-Style! Tobbe fick säga ett nummer och ett sms vi fick skicka sedan var det bara att köra på med Sten-Sax-Påse. Förloraren fick slänga iväg ett sms.
Förlora inte en enda gång. Bara när vi skulle
smsa "Jag har ägglossning! :)"... Självklart så skulle jag förlora då och dem tyckte att det inte var mer än rätt ^^ Som tur var fick jag smsa det till en mycket god vän till mig - Elin. Som då fattade att det var något skumt/skämt. Haha, in your faces! ;)

Efter skolan hade jag träning, och det gick faktiskt sämre än vad det brukar. Dock tyckte Annelie och älskling att jag var grym. Men jag hade andra åsikter om den saken ^^

Sedan drog vi hem till mig och hade rätt roligt. And that's my day. Mycket händelserik! :) Nu sitter jag här och ska snart lägga mig. Är riktigt trött! Sovmorgon imorrn väntar och ge blod!

Önska mig lycka till? :)
2010-01-11
 19:25:31

Min fooooooooooooooooot... :'(

Nu har jag äntligen kommit hem och duschat osv! :) Hade ju träning från 16.00-17.00. Den gick SKITBRA om man bortser från att jag fick en otroligt hård klubbsving på min fotknöl (klubbladet kom rätt på). Så nu är halva min fot helt blå/lila och stor som en halv fotboll ^^
Fick även en boll rätt på axeln i svindlande fart, även där är det blått. Men mer blå/rött.
Efter träningen drog jag, mamma och pappa till Stinsen för att äta.
För ni vet väl att det är bäst att käka inom en timme efter att man har tränat? ;)

Fick jättemånga komplimanger osv, för de i mitt lag tyckte jag var bra. Men det är väl bara för att man har spelat innebandy sen 6års ålder. Jag har spelat målvakt i ca 6-7år, varav 3-4år i elit och ca ett halvår i stadslaget. Så det kanske inte är så konstigt? *host* *skryt* *host* ;)
Nej men ärligt, det är faktiskt sant, detta. Hoppade tyvärr av innebandyn ett tag pga för många skador i kroppen och för mycket skola.
Ska ta upp det igen. Och nu kan jag ju gymma på skolgymmet. Jag ska göra det imorrn vid ca 11.25 fram till 13.30 ungefär ^^ Lääängtar, som bara den! :)

Nu är det plugga som gäller. :) Jag vill ju inte faila på mitt prov imorrn och på min lilla debatt :) Haha

Hejsvej, så länge! :)
2010-01-11
 14:02:55

Inte bra, inte bra ;)

Nu är det så att lilla jag har varit lite dum ^^ Har tagit hål, ytterligare en timme ^^ Även fast jag inte skulle det. Men men, det skiter jag i faktiskt :) Så nu är det bara väntan på att min träning ska börja. Den börjar 16.00 och slutar 17.00 :) Det ser jag fram emot, som bara attan! :D

Ha en fortsatt trevlig dag(från mig och ÄLSKLING)
så uppdaterar jag när jag kommer hem :)

2010-01-11
 10:53:16

Hål...

Står just nu i skolan. Har hål... Har haft hål sen 10.25 och det kommer jag ha enda fram till 13.50... Det ser jag fram emot... Eller inte...

Snackar även i telefon med Annelie ^^
Men nu ska jag sätta mig vid Mattias och Micke,
och ha Annelie i öronen ;)

2010-01-11
 01:35:24

Till Annelie!

Kom ihåg:

Det kommer alltid att finnas "haters",
no matter what you do or say!
Det är bara att försöka skaka av sig allt
och fortsätta som man gör!

2010-01-11
 01:22:43

Ett/två smarta tips

Herregud, vad det finns idioter alltså ^^
Som inte gör något annat än att klanka ner på folk
och som dessutom inte vågar stå för något.
(du vet EXAKT vem du är)

Om du nu tycker som du gör, så behöver du inte
kommentera eller läsa hennes blogg.
Ingen tvingar dig, kära lilla du :)

Skaffa dig ett liv? ;)
Bara några tips, liksom :)
2010-01-11
 00:15:53

Vad är viktigast?

Ibland brukar jag ställa mig frågan "Vad är viktigast? Hälsan(Livet) eller skolan?" Svaret blir jämt skolan...

Svaret för mig är inte självklart, utan det är mina föräldrar som har präglat in det i huvudet på mig. Om jag fick välja själv så finns det många saker som är viktigare än skolan. Jag har blivit uppfostrad på så sätt att det finns verkligen inget som är viktigare. Och det känns otroligt jobbigt. Som fan!
2010-01-11
 00:02:42

"Bloggtorka" på g?

Fan vad trögt det är att skriva. Jag har typ "bloggtorka", som alla bloggare så fint uttrycker det ^^ Har ingen aning om vad jag ska skriva längre.

Jag kan väl säga vad som troligtvis kommer hända denna vecka.

Måndag: 08.20-15.00 Skola, 16.00-17.00 Innebandyträning, Plugga
Tisdag: 08.20-16.00 Skola, Plugga
Onsdag:
10.25-12.35 Skola, Därefter Ge Blod, Plugga
Tordag: 08.20-16.00 Skola, Plugga
Fredag: 08.20-15.00 Skola, Plugga
Lördag: Hem till min barndomskompis föräldrar och käka middag och plugga när jag kommer hem
Söndag: Fira min kusin Robin, som fyller 16(?) och plugga när jag kommer hem.

Mycket rolig vecka... NOT!
(OBS! Veckan kan mycket väl ändras)
2010-01-09
 01:43:42

Har inget att göra ^^

- SKULLE DU HELLRE :
1. pierca näsan än tungan ? -
Hade piercing i tungan, så det blir tungan OFC!
2. vara seriös än rolig ? – Jag är både och! ;)
3. dricka röd eller grön mjölk ? - Menar du mellanmjölk då eller?
4. brinna upp eller drunkna ? - Helt inget utav det. Men om något... Brinna upp
5. umgås med dina fiender eller föräldrar ? Föräldrarna

- RANDOM SHIT
1. är du kär i nån ? -
Ja, min älskling! <3
2. sol eller måne ? – Sol
3. vinter eller höst ? – INGET!
4. vänster eller höger ? - Är inte politiskt insatt
5. soligt eller regn ? – Soligt
6. vaniljglass eller chokladglass ? – Usch och fyfan på glass!

- OM DIG :
1. Hur mkt är klockan just nu ? –
01:39
2. Fullständiga namn ? - Frida ... Holmgren
3. Vart vill du bo ? - Är lite oklar på den punkten. Nära mina vänner osv?
4. Hur många barn vill du ha ? - Inga alls just nu
5. Vill du gifta dig ? - Någon gång i framtiden... KANSKE!
6. Rullar du spagetti eller skär du den ? – Beror på hur mycket tid jag har ^^
7. Har du ätit sushi ? - JA! Vem har inte? :)
8. Lyssnar du på nu ? - Toni Braxton - Un-Break My Heart
9. Hur många olika sorters flingor har du i köksskåpet ? - Vet ej, äter inte flingor
10. Humör ? – Uttråkad, lite smått trött

- HAR DU…. DE SENASTE 24 TIMMARNA :
1. Kysst någon ? -
Ja
2. Sjungit ? - Ja
3. Blivit kramad ? – Ja
4. Känt dig fånig ? – Nej, det gör jag aldrig :)
5. Saknat någon ? - Ja
6. Dansat galet ? – Nej
7. Klippt håret ? – Nej
8. Gråtit ? - Nej
9. Ljugit ? - Nej
10. Haft sex – Nej

- GREJER :
1. Har du någonsin blivit jagad av polisen ? –
Ja
2. Har du en hund ? - Nej, men blev uppvuxen hos en dagmamma med 5 Schäfrar samtidigt ^^
3. Sover du helst själv eller med någon ? - Det beror helt och hållet på mitt humör
4. Tror du på spöken ? - Ja, det gör jag nog

2010-01-08
 18:39:43

Hittade några riktigt gamla bilder

2010-01-08
 17:52:13

Hej igen!

Tjena! Nu var det fanimej på tiden att jag skriver något! :) Har ju inte gjort det på ett tag, och om sanningen ska fram så har jag haft så mycket roligt för mig under lovet att jag knappt har tänkt på bloggen :) Har dessutom inte haft tid till att skriva på bloggen. Jag hade iaf tänkt att starta skriva igen. Det hade jag tänkt att göra med en rätt ball video :)

Denna video handlar om en kille som har förvandlat ett självporträtt till en Avatar. För det är/var ju faktiskt en väldig hysteri om filmen och folk försökte att göra sig själva till en Avatar. Jaja, here it comes! ENJOY! :)