2009-11-30
 23:33:08

Ett inlägg om hur jag känner - Till *******!

Tycker att det är rätt synd att det har blivit som det har blivit, mellan dig och mig. Det är inte bara mitt problem, utan även ditt. Eftersom vi är vänner och jag känner såhär, så måste du ju förstå att det också är ditt problem att jag känner som jag gör. Jag menar, en vänskap handlar om att två personer ska få det att fungera osv, samma sak med ett förhållande. En vänskap är inte bara "one-way-street". Där det bara är den enas problem. Hur många gånger har inte jag stöttat dig? Hur många gånger har inte jag känt samma sak som dig? Jag HAR empati, och vill alltid ditt bästa, och mår du dåligt så mår jag dåligt. Gråter du, gråter jag. Även om jag inte visar att jag gråter, så gråter jag inombords för dig.

Jag har känt dig i lite mer än ett år nu, men det känns som jag har känt dig i en evighet. Därför tog det extra hårt när du berättade att anledningen till att du har tagit lite (mer) avstånd är bl.a för... Ja, du vet exakt. Visst jag håller med dig om det, till en viss del, och jag vet att jag sa det. Men det har ändrats. Och varför du knappt bjuder med mig till något vet jag inte. Och jag säger INTE att du INTE får vara med andra, det är ju en självklarhet att du får, men det skulle inte skada att bli frågad ibland om jag vill hänga med på vissa saker. För det gör jag ju NÄSTAN hela tiden med dig. Även om jag blir nekad, så gör jag det.
(Och det där med att du nekade Paddy's en gång för att du inte kunde det skiter jag i, det är inte det det handlar om. Det handlar om att jag vill att du ska vara med mig om jag drar ut. Jag vill umgås med dig. Sen om det är andra personer runt, det bryr jag mig inte om. Det betyder bara mycket om du kommer osv. Jag bjuder dig för att jag vet att du skulle gjort det förut. Men eftersom du inte gör det längre, varför ska jag bjuda dig då?)

Detta är verkligen inte som det brukar vara. För länge sen gjorde vi allt med varandra, du bjöd med mig på olika evenemang m.m. Nu hör du knappt av dig, (om inte jag hör av mig till dig?). Och det känns som om vi knappt är vänner längre. Det känns som att jag har hamnat på hyllan, för att sedan bli utplockad när du har lust/tid. Det känns som om vi är bekanta mer än bästa vänner... Jag säger inte att det bara är ditt fel, för det är mitt också. Jag är heller inte sur över något. Jag är mer förvirrad och lite ledsen över att du typ känner dig "låst" vid mig(?). Vilket jag aldrig skulle få dig att känna, medvetet, för du får umgås med vilka du vill! Jag undrar bara vad som har hänt och varför. Varför vi inte gör så mycket som vi brukar, och varför vi har "bråkat" så mycket på sistone...

(HOPPAS DU FÖRSTÅR VAD JAG MENAR? för du har säkert tänkt på detta, du med. Och du tycker säkert att jag göra samma saker, medan jag tycker tvärtom)
2009-11-30
 22:44:21

Vart är du just nu?

Vad gör du nu för tiden? Varför hör du aldrig av dig?
2009-11-28
 21:30:40

Hejdå, för ikväll! :)

Sådär, ja. Nu ska jag dra ut. Kommer nog inte skriva mer ikväll.
Ha en bra Lördagskväll, nu!

Ciao Ciao! ^^
2009-11-28
 17:56:40

Filmdags! :)

Nej, nu ska jag kolla på någon film. Vet inte vilken ännu. Sedan ska jag väl typ duscha och fixa mig. Och därefter hitta på något! :)
2009-11-28
 17:50:38

Parodier

Hittade lite småroliga parodier som VenetianPrincess har gjort ^^
Enjoy!



2009-11-28
 04:27:00

Laga mat?

Jag tror att jag och älskling ska göra något att äta nu. Men jag är inte riktigt säker. För jag vet inte vad jag orkar eller inte ^^ Om vi ska laga mat ska vi göra det först, sedan blir det dags för att lägga sig. Vilket det egentligen redan är dags för nu, om man säger så! ^^

Om jag inte skriver något om ett tag så är det för att vi ligger i sängen och inväntar sömn!
Godnatt alla! <3
2009-11-27
 23:11:40

Jippi! ^^

Nu kom älskling hit, och snart ska Annelie hem! Heheh ^^ Lite småtråkigt inlägg såhär, men tänkte bara ge er en liten headsup! :)
2009-11-27
 17:56:05

En liten del av dagen ^^

Äntligen är man hemma! Eller aah, har varit hemma ett tag nu, men ändå ;) NT-showen ägde sönder alla andra shower dom har haft!
Nu sitter iaf jag och Annelie i mitt rum och vi ska se "Harry Potter och halvblodsprinsen", som jag iofs redan har sett. Men vad gör man inte för vänner? ^^ Vi två har haft två ganska groundshaking dagar. Igår sa vi inte ett ord till varandra, vi skickade inte ett enda sms heller. Men idag så hade vi inget val ^^ Så vi sa förlåt till varandra osv. Mer än så tänker jag inte berätta!



Aja, nu ska vi iaf titta på filmen! Sedan ska vi käka middag! Vi hörs kanske senare, Ciao! :)
2009-11-27
 08:23:15

NT-vecka, slut efter idag! :(

I wish every week could be NT-week! :)



Man känner sig så glad under denna vecka! Hihi! :)

2009-11-26
 23:22:20

Snart sovdags! :)

Nu ska jag fortsätta plugga lite! Sedan ska jag sova!



Godnatt på er alla! <3
2009-11-26
 22:50:11

Det blev Tisdag den 1/12-09 :)

Btw, mitt Naturprov blev framflyttat till Tisdag! Gissa om lättnad? Jag blev så otroligt glad när jag läste mailet som min lärare hade skickat till mig! Inte för att jag skulle bry mig det minsta om att göra det idag eller nästa vecka, det hade egentligen inte spelat någon större roll.

Men nu har jag lite mera tid på mig att fixa så nästan allt sitter! :D
2009-11-26
 22:46:57

Ser fram emot det!

Jag har precis kommit ur duschen och jävlaaar vad härligt det är! Ny och fräsch, liksom. Imorgon börjar jag 08.20 med Naturkunskap B. Då ska vi ha Rollspel. Förhoppningsvis blir jag klar med "preppen" så jag är någolunda förberedd på Rollspelet! ^^ Det handlar om GMO och vad det är bra för osv. Det ska bli spännande och roligt att se hur det kommer att sluta! :D Jag ser verkligen fram emot det, som fan!

2009-11-26
 21:28:34

Cherry Blossom Girl



Jag kommer mycket väl ihåg när denna låt/video kom ut. Denna låt får mig att känna mig lugn. En riktigt mysig låt såhär på Novemberkvällarna. :)
2009-11-26
 20:21:10

Samtal ^^

Jag och älskling hade verkligen ett roligt och intressant samtalsämne idag. Eller ja, det var flera stycken i en lång konversation mellan oss. Vi pratade bl.a om skolan uppläggning inom utbildning, hur framtiden kommer se ut, hur ens matvanor har förändrats osv. Det känns kul att man kan vara så otroligt oseriös med dig, samtidigt som man kan vara seriös och ha seriösa konversationer! Det kan man inte med många faktiskt. ^^

2009-11-26
 19:35:38

Haft ont i huvudet i två dagar nu! :/

Idag hade jag ont i huvudet hela dagen, precis som igår. Tabletterna verkar inte hjälpa? Eller så använder jag dom inte rätt? Suck asså...

(Btw, just deal with the fact. Okey?)
2009-11-26
 09:06:16

Filosofi

Vår första lektion är Filosofi. Men våran lärare var sjuk, fast han gav oss en uppgift vi ska göra på datorn. Det var ett moraliskt test. Svara på 20 frågor och sedan fick man en viss procentsumma som visade hur pass flexibel man är i sitt moraliska tänkande. Jag fick 61% vilket innebär att jag inte är så pass flexibel som jag trodde. Ju högre procentsumma man har desto mer följer man ett visst tänkande. Alltså så är jag konsekvent i mitt moraliska tänkande. Vilket stör mig lite. Eftersom jag trodde att jag tänkte på ett annat sätt. Aja, nu ska jag diskutera mitt resultat med Robban och Sebbe.

Vi hörs lite senare! :)

2009-11-25
 23:58:18

Lady Gaga - Bad Romance

2009-11-25
 20:55:29

Plugga! :D

Nu ska jag plugga mer! Naturkunskap B prov imorrn. Om celler och lite andra saker. Saker som faktiskt är intressant. Man får bara hoppas på att det går bra. Men det kommer det nog! Det är jag helt säker på! :)

Skriver jag inget mer, så är det för att jag har lagt mig.
Godnatt i så fall! <3
2009-11-25
 20:46:57

OMG, Herregud... Hur kan folk vara så....?

Dina sms är skrattretande. Du får pengarna, men inte innan jul. That's it. Och du kan lita på mig när det gäller pengar, men jag förstår inte hur du kan vara så egoistisk? Jag vill också kunna köpa julklappar. För jag får inte lön som du. Så seriöst, lägg ner skiten.
2009-11-25
 20:34:03

Dagens Låt!



[Lady Gaga]
Hello, hello, baby
You called, I cant hear a thing.
I have got no service
in the club, you see, see
Wha-Wha-What did you say?
Oh, youre breaking up on me
Sorry, I cannot hear you,
Im kinda busy.

K-kinda busy
K-kinda busy
Sorry, I cannot hear you, Im kinda busy.

Just a second,
its my favorite song theyre gonna play
And I cannot text you with
a drink in my hand, eh
You shoulda made some plans with me,
you knew that I was free.
And now you wont stop calling me;
Im kinda busy.

Stop callin, stop callin,
I dont wanna think anymore!
I left my hand and my heart on the dance floor.
Stop callin, stop callin,
I dont wanna talk anymore!
I left my hand and my heart on the dance floor.

Eh, eh, eh, eh, eh, eh, eh, eh, eh
Stop telephonin me!
Eh, eh, eh, eh, eh, eh, eh, eh, eh
Im busy!
Eh, eh, eh, eh, eh, eh, eh, eh, eh
Stop telephonin me!
Eh, eh, eh, eh, eh, eh, eh, eh, eh

Can call all you want,
but theres no one home,
and youre not gonna reach my telephone!
Out in the club,
and Im sippin that bub,
and youre not gonna reach my telephone!

Call when you want,
but theres no one home,
and youre not gonna reach my telephone!
Out in the club,
and Im sippin that bub,
and youre not gonna reach my telephone!

[Beyonce]
Boy, the way you blowin up my phone
wont make me leave no faster.
Put my coat on faster,
leave my girls no faster.
I shoulda left my phone at home,
cause this is a disaster!
Callin like a collector -
sorry, I cannot answer!

Not that I dont like you,
Im just at a party.
And I am sick and tired
of my phone r-ringing.
Sometimes I feel like
I live in Grand Central Station.
Tonight Im not takin no calls,
cause Ill be dancin.

Cause Ill be dancin
Cause Ill be dancin
Tonight Im not takin no calls, cause Ill be dancin!

Stop callin, stop callin,
I dont wanna think anymore!
I left my hand and my heart on the dance floor.
Stop callin, stop callin,
I dont wanna talk anymore!
I left my hand and my heart on the dance floor.

Stop callin, stop callin,
I dont wanna think anymore!
I left my hand and my heart on the dance floor.
Stop callin, stop callin,
I dont wanna talk anymore!
I left my hand and my heart on the dance floor.

Eh, eh, eh, eh, eh, eh, eh, eh, eh
Stop telephonin me!
Eh, eh, eh, eh, eh, eh, eh, eh, eh
Im busy!
Eh, eh, eh, eh, eh, eh, eh, eh, eh
Stop telephonin me!
Eh, eh, eh, eh, eh, eh, eh, eh, eh

Can call all you want,
but theres no one home,
youre not gonna reach my telephone!
Cause Im out in the club,
and Im sippin that bub,
and youre not gonna reach my telephone!

Call when you want,
but theres no one home,
and youre not gonna reach my telephone!
Cause Im out in the club,
and Im sippin that bub,
and youre not gonna reach my telephone!

My telephone!
M-m-my telephone!
Cause Im out in the club,
and Im sippin that bub,
and youre not gonna reach my telephone!

My telephone!
M-m-my telephone!
Cause Im out in the club,
and Im sippin that bub,
and youre not gonna reach my telephone!

Were sorry the number you have reached is not in service at this time.
Please check the number, or try your call again
2009-11-25
 20:19:42

Kommer inte fungera, bara så du vet!

Sorry men det kommer inte att hända, tyvärr.

Du får för helvete lön, studiebidrag... Kan ge dig 200spänn, annars kommer jag inte kunna köpa några julklappar.

Så pengakåt kan du ju inte vara?


Sorry, men blir bara arg på detta..!
2009-11-25
 18:52:22

:)

Ibland är det bara skönt att sitta och göra ingenting. Jag och mamma sitter i mitt rum just nu och tittar på "The Big Bang Theory". Väldigt mysigt, eftersom vi aldrig gör något tillsammans längre, om det inte är shoppa eller liknande!



Aja, back to the theory! :)
2009-11-24
 01:13:45

THE BODY SHOP! är min favoritbutik, när det gäller hudvårdsprodukter!

Vid halv 6 tiden kom jag hem.
För jag slutade ju vid 14.00 idag, och då drog jag hem till älskling och tog det lugnt.



Sen ikväll har jag pluggat lite, jag har haft två olika ansiktsmasker på mig, jag har duschat, smörjt in hela kroppen i bodylotion, jag har kollat på film. Helt enkelt en slapparkväll ikväll :) Filmen jag såg på var "Gamer", en riktig kickass film asså! Den tilltalade mig som fan. Så den rekommenderar jag till alla!




Jag berättade även för mina föräldrar vad jag önskar mig i julklapp. Det är ju självklart pengar, sen även en massa produkter från "The Body Shop". Dom har dyra produkter, men otroligt bra! Jag har en bodylotion "Mango Whip" som jag nästan är helt beroende av! Den luktar gott, återfuktar huden rejält osv! Har den dock bara på händerna, till kroppen har jag en annan bodylotion :) Men jag önskar mig en hel korg full av olika produkter.



Ansiktsmasker, lotions (hand och body), schampoo, balsam och en massa mer. Så jag hoppas att jag får det! Det skulle vara grymt! Med tanken på att det är så dyrt. Men jag hoppas att jag inte får för mycket sånt, vill ju även få lite valuta ;) Nu kanske jag lät som en bortskämd liten snorunge, men jag tycker hellre om pengar, för då kan man köpa det man vill ^^ Men saker från "The Body Shop" skulle FAN inte sitta fel :)



Nu ska jag lägga mig! Så jag blir någolunda utvilad imorrn, vilket aldrig lär hända. Men det skadar ju inte att försöka! ;)
Godnatt allihopa! <3
2009-11-23
 13:55:27

Dålig uppdatering under helgen, som vanligt ;)

Lite dålig uppdatering under helgen ^^

Har spenderat hela helgen hos min älskling och vi har varit ute på lite olika ställen :) I Fredags var jag på Paddy's med honom och Annelie. Där beställde vi in en GIRAFF, som rymde 4L öl ;)

I Lördags var vi tre + några till på Chaplins Bar på Kungsgatan i Stan. Vi kom dit när det var ca 5 min kvar på Happy Hour, så vi beställde in rätt mycket öl. Det var även en kille som beställde in två skålar med 10 cider i för 300spänn/skålen :D

Igår var jag för sliten för att göra någonting ^^

Nu ska jag hem till älskling och ta det lugnt. Har slutat för dagen! ;)

2009-11-20
 14:52:38

TJOHO!

Nu är skoldagen slut! YEY!
ÄNTLIGEN HELG!!!
2009-11-20
 14:21:45

Dagen hittills..! ^^

Denna dag har faktikst varit bra. Inte så jobbig som jag först trodde. Hade egentligen prov i morse, men eftersom jag drog till doktorn så ska jag göra provet på Torsdag istället :)

Jag åt även lunch med Martin idag, för omväxlings skull. Det var jättetrevligt, vi snackade om en massa saker och vi umgicks även på lunchrasten.

Nu sitter jag på lektionen Persondatorer och vi fick precis tillbaka provet. Jag fick tyvärr IG. Maxpoängen var 108, G var 64, VG 81 och MVG 97 poäng... Så jag får göra omprov, yey.... *host*
Men men, jag kommer minst få G på omprovet så, tråkiga var att våran lärare Robert (ökänd här i bloggen) var inte helt klar med vad man skulle plugga på. Han sa att man skulle plugga på två häften, men det var frågor från en massa olika ställen, som var "allmänbildning", som han sa det. Visst, det kanske är allmänbildning om man går på en data-teknik-linje, men inte för oss som ursprungligen har gått på Samhäll... MISS, återigen från hans sida!
Annelies prov hade han missat totalt och fipplat bort, nu har han 3 lärare och mig och Annelie efter sig som ständigt kommer att fråga honom om han har hittat hennes prov. MISS IGEN!

Jag och Annelie kommer troligtvis att dra ut till Paddy's. Det känns ändå som en bättre idé, även fast det skulle vara kul att dra till Saxo och träffa Martin, som jag knappt gör längre. Vet inte om jag orkar det bara ^^ Så vi får se när vi väl har kommit hem till Annelie, vad man orkar och sånt. :)
2009-11-20
 00:25:43

Till Annelie!

ANNELIE, om du ser detta kulle du kunna typ vidarebefodra mailet som handlar om fotograferingen till mig? Om du nu har det kvar, dvs!
I'M IN REAL NEED OF IT!

Dessutom så är arbetet om Processorn nästan klart! :D
2009-11-19
 23:43:07

Ta-hand-om-sig-själv-kväll!

Okej, denna kväll slutade inte heller så lyckad. Hade ju tänkt att gå och lägga mig i tid. Men det slutade med att jag tittade på "The Sisterhood Of The Traveling Pants". Seriöst, den filmen, fick mina ögon att fyllas med tårar. Hur töntigt det än låter, så fick den faktiskt det. För under filmens gång insåg jag en massa saker. Vad tänker jag inte ta upp här. Men filmen tryckte på lite känsliga punkter... Tråkigt nog.

Hur som haver, så blir det sängen nu. Det ska verkligen bli skönt att lägga sig nu. Har haft en lång dag. Dock har slutet blivit skönt. Har tagit hand om mig riktigt rejält ikväll. Det brukar inte bli så många av dom. Känner mig fräsch och fin. Både till kropp och själ. Så nu blir det sängen och en riktigt skön sömn!

Jag hoppas att dagen i morgon går fortare, så jag kan få helg! För denna vecka har verkligen sugit musten ur mig! Så jag ser fram emot en helg så jag kan ta det lugnt och vila ut.

Morgondagens "outfit" har jag på ett ungefär redan listat ut! YEY! :)

Godnatt ytterligare en gång! <3
2009-11-19
 20:06:17

Bang Bang!!

Riktigt bra låt!



Nu går jag och lägger mig i sängen och tittar på en film, tror jag!
2009-11-19
 19:29:44

Längsta dagen, EVER!

Åh herregud... Jag har precis kommit hem från skolan och middagen ute. Idag började jag 08.20. Har stressat som en tok hela dagen i skolan. När jag satt på min sista lektion fick jag en chock! Jag såg att jag skulle sluta 17.30!!!! Jag lutade mig därefter till Annelie som satt bredvid mig, och hon såg liiiika chockad ut som jag! Det tråkiga är att det kommer vara så varje Torsdag i ca 11-12 veckor framöver. Jag längtar.... NOT!

Efter denna otroligt långa dag, så drog jag och mamma och satte oss och käkade på Donken, av alla ställen. Men jag var hungrig, trött och rätt sur.


(Ingen bra bild, men så ser våran Mcdonalds i Upplands Väsby ut)

Nu ska jag ha ansiktsmask och sedan ska jag hoppa in i duschen, därefter ska jag fan lägga mig. Jag är sjuuukt trött. Jag har nog aldrig varit såhär trött innan. Så nu ska jag fanimej ligga i sängen vid senast 21.30-22.00.



Kommer nog inte skriva så mycket mer på grund av att jag knappt orkar sitta här. Så vi hörs väl förmodligen imorrn efter skolan. Då ska jag hem till Annelie och sen ska vi troligtvis till Paddy's(?)

Godnatt på er! <3
2009-11-19
 00:33:34

Hela dagen, ett lyckopiller!

Imorse fick jag ett samtal som gjorde mig riktigt glad! Jag fick nämligen ett samtal från ett ställe i stan. Tjejen i andra änden av samtalet sa att jag skulle plåtas! Och då blev jag väldigt väldigt väldigt glad, eftersom jag har velat gå på en plåtning i evigheter! Har dock inte gjort det med tanken på att det lär kosta en förmögenhet! Men nu ska jag det. Mer info om när och var kommer nog lite närmare den dagen! :)

Önska mig lycka till! :)

Dessutom fick jag skjuts hem från skolan, av en polare idag! Jag visste fan inte att hon hade körkort. Det visade sig att jag var ungefär 5 månader efter med den informationen! ^^ Men jävlar vad lycklig jag blev eftersom jag inte orkade åka hem kommunalt. Jag och hon har varit polare sen vi var 7, alltså 11 år. Men tyvärr har vi dock tappat kontakten lite granna under detta år. Så det var mysigt och vi hann ta igen lite tid som vi förlorat! Mer sånt, tack!


Nej nu blir det sömn som gäller godnatt! <3
2009-11-19
 00:18:36

Ett roligt videoklipp!

Hahaha!! Dessa tjejer har verkligen fångat den inblick man fått utav många, mycket omtalade och omskrivna bloggare.
Jag kan inget annat göra, än att skratta åt denna video!



Btw, ja, min uppdatering suger. Men ni alla vet varför! Dock så hoppas jag att detta kommer att ändras snart. Det lär det göra. Så fort jag har fått ordning på livet. Med det menar jag skolan. Har börjat ett antal nya kurser. Så fort jag har fått ett hum om vad som kommer att hända osv, så kommer säkert min blogg att vara mer i gång än någonsin! ;)
2009-11-18
 02:03:45

Vill ha helg nu, nu, NU!

Nu ska jag sova. Ska upp 09.00 imorrn. Har fan bara en, endaste liten sketen, kass(!) sovmorgon... Då jag börjar 10.25 och går till 16.00. På Tordag går man till 17.00. Suck asså.

Helgen kommer kännas väl behövd. LÄNGTAR! Känner mig sjukt sliten faktiskt. Så i helgen blir det vila upp sig.
Kanske rent utav köpa nya skor??? :D



Godnatt på er allihopa!
2009-11-18
 01:24:38

Idag blev det shopping för hela slanten! :)

Jag ser att jag har många trogna läsare! :) Sånt gör mig glad! :)

Idag shoppade jag kläder för ca 2500kr. Skitsnygga kläder, både vardagskläder, festkläder osv. Lite blandat sådär. Köpte även en massa ansiktsmasker också. Känns skönt att ha ansiktsmasker för efter man tvättat av/peelat bort den så känner man sig alltid lite gladare och piggare. Jag har även märkt att min huvudvärk som är så svår att få bort, går helt bort av en ansiktsmask! Bra, va?



Älskling var också med och tyckte till när jag köpte mina kläder. Sådant uppskattas alltid! A second oppinion, liksom. Sen kom han hem till mig idag, och han hjälpte till lite med att slänga lite kläder som jag inte tycker så mycket om längre. Därefter kollade vi på "Pineapple Express". Skit skön film! Det finns många klockrena kommentarer i den filmen asså :)

Nu ska jag lägga mig och sova, tror jag.
Hmm... Undrar vilka kläder jag ska ha på mig imorrn? :)
2009-11-16
 20:02:21

Skoldagen var till största delen kickass!

Känner mig dock lite mera uppåt idag. För nu vet jag hur mina dagar ser ut och vilka jag går med på lektionerna. Vi har ju bytt schema nu, och det blir alltid en liten hysteri innan perioderna verkligen har kickat igång. Jag känner mig nöjd med mina lektioner och vilka jag går med och vem jag har som lärare i alla ämnen :)

Hur som helst, nu har jag dragit av ansiktsmasken och ska snart hoppa in i duschen. Sen blir det nog faktiskt att gå och lägga mig för min del :)
2009-11-15
 21:51:08

Somewhat sad

Hejsan!

Nu var det riktigt länge sen jag skrev något. Men denna helg har fått mig att nå botten. Jag mår just nu riktigt jävla dåligt. Skriver inte varför eller något. Hade bara tänkt att ni skulle veta det. Och därför tar jag ett litet blogguppehåll nu.

Jag tar nog även ett litet uppehåll från livet också. Bortsett från skolan. Men livet utanför skolan kommer att ligga på hyllan ett tag nu. Jag orkar helt enkelt inte med det just nu.

Jag känner mig helt splittrad och heartbroken. Sitter och lyssnar på Lionel Ritchie's låt "Hello". Den är riktigt skön att lyssna på nu när man mår som jag gör.



Ska hoppa in i duschen nu och göra mig i ordning för sängen.
Godnatt, så hörs vi någon gång framöver! <3
2009-11-13
 02:21:23

Sent som vanligt...(^^)

Oops! Look at the time!

Blev inte så många inlägg idag, då jag inte har hunnit skriva så mycket. Har varit med min älskling i stort sett hela dagen. Vi firade som sagt 7 månader idag! Hihi!
Efter att han hade dragit från mig spenderade jag en del av kvällen i duschen, sedan satte jag mig framför datorn och kollade på en film. Och nu är det nog dags för sängen. Den känns väldigt lockande. Jag har varit extremt trött på sistone. Vet dock inte riktigt vad det beror på. One of many reasons why jag ska till läkaren nästa Fredag. Ska checka lite och se om jag har brist på något, t.ex. järn och dylikt.

Nej, nu kallar sängen! Godnatt!
2009-11-12
 19:53:09

Bästa!



Idag firar jag och älskling 7 månader! <3

YEY! :D
2009-11-11
 23:26:19

Film/Sovdags!

Nu ska jag sätta på en till film. Sedan ska jag sova.
Om jag inte rent utav somnar under filmen? ^^


Godnatt i så fall!
2009-11-11
 20:54:24

Älskling är här! :)

Älskling är här nu och vi ska kolla på en film som heter "Doghouse". Det är en skräck/komedi som handlar om att några killar åker till en avlägsen by för att hjälpa en av dem att komma över sin skilsmässa. När dem väl är där upptäcker de dock att ett virus har förvandlat alla kvinnor till manshatande kannibaler.

Hahaha, låter som en typisk komedi.
En annan skräck/komedi är "Lesbian Vampire Killers".
Den filmen är faktiskt helt okej. Speciellt när en tjockis i filmen öppnar käften! ^^

Too de loo! ^^
2009-11-11
 18:43:31

Lady GaGa - Bad Romance

2009-11-11
 17:33:44

Jag börjar faktiskt tröttna på...

Jag förstår inte varför ingen kan ta initiativet själv till att fråga om man vill hitta på något. Tänker på speciellt 3 personer. Det är alltid jag som ska höra av mig till dem. Snälla, vad är problemet? Jag menar, det är inte jag som konstant är upptagen och inte kan hitta på något? Jag har väl i princip för mycket fritid. Medan ni har för lite. Sen klagar ni på att ni har för lite fritid, skaffa mindre skit att göra då?
Det är inte jag som tar mig vatten över huvudet.

Kan ibland känna mig som ett andrahandsval. Men jag vet ju att ni har mycket att göra. Önskar bara att ni kanske kunde ta er lite tid att höra av er, och inte låta mig vänta tills ni har tid. Börjar tröttna på det.

2009-11-11
 16:47:24

En riktigt ball tjej!

Här är en tjej som verkar ha huvudet på skaft och fötterna på jorden!



http://unoconcet.blogg.se/
2009-11-11
 16:36:38

Snacka om störd...

Hahahaha, jag läser lite om statistik. För vi gör ett grupparbete i Levnadsläran om plikter/normer osv. Då jag kom över denna:
"En struts öga är större än dennes hjärna? (Jag känner människor med samma problem...)"

Kan ju inte göra något annat än att hålla med om den saken ^^ Tänker på några speciella personer. Ojoj, alltså. That has to be true! För vem håller på som ni? är ni myndiga eller är ni tre år? Er mentalitet säger att ni är tre. ;) Jag tycker att ni seriöst ska stänga in er, tills ni har kommit på hur man ska bete sig när man är myndig.

2009-11-11
 16:13:12

Jag har allmänt tråkigt! :)

Seriously! ANNELIE, vad sägs om att reservera ett bord i "Bamba"(aka matsalen!) Och vara lika coola som B.Señorita? hah! Bamba... Göteborgare har då en rolig humor. But I can't help it, I LOVE GÖTEBORG, ändå! Förstår inte denna rivalitet mellan Stockholm och Göteborg. Ska jag vara ärlig så gillar jag inte Sthlm det minsta. Kanske borde flytta till Gbg när jag blir äldre?
Har ju trots allt en del av släkten där, i Onsala! :) Kanske något att satsa på in the future?

2009-11-11
 11:23:46

Yes!

Nu är min enda lektion slut. Nu ska jag käka lunch och sedan ska jag hem och plugga lite.

Morsning Korsning!
2009-11-10
 23:30:46

Tråkigt nog...

Blev inte så många inlägg idag. Ska lägga mig nu. Godnatt!
2009-11-10
 23:25:15

Check this out!

2009-11-10
 08:51:52

Vaken, redan?

Detta trodde ni inte, va? Att jag är uppe ca 4 timmar innan min första lektion på dagen börjar. Nu är det faktiskt så att jag inte kan somna om. Hehe. Har försökt, men det gick inte. Så nu ska jag sätta på en film.

Hörs senare!
2009-11-10
 00:16:46

Mycket riktigt, det var migrän

Jag har haft migrän hela dagen. Så när jag kom hem vid 11.30 så gjorde jag i ordning lunch och sedan gick jag och la mig i sängen och sov fram till halv 7 ikväll. Jag ska alldeles strax lägga mig och sova igen. För migränen, som nu övergått till en mycket lätt migrän, har inte gått över ännu. Den är fortfarande så pass grov att jag har svårt att koncentrera mig. Så det lär väl bli sängdags snart.

Därför säger jag Godnatt nu.

2009-11-09
 10:11:59

Migrän på g...? :/

Bara knappt en timme kvar, sen bär det av hemåt! Börjar fan få lite ont i huvudet. Så det blir nog en liten powernap när jag kommer hem. Innan powernapen så lär jag käka lite lunch hemma. Dvs, om jag kommer hem. Jag tror jag är när på att få migrän igen.. Jag hatar verkligen att ha migrän. Mår så jävla dåligt utav det. Ingen verkar förstå hur jävla jobbigt min migrän är. Jag blir svimfärdig och spyr(ibland). Jag hoppas att den bryter ut hemma, om den bryter ut, menar jag.
2009-11-09
 08:44:10

Same old Monday?

Nu sitter jag på en alltid lika kunskapsgivande lektion - Persondatorer. Vår lärare har fortfarande inte rättat klart alla prov. Men han har rättat klart några. Min är ju självklart INTE med i högen han har rättat. Seriöst han har något emot mig. Det skulle inte förvåna mig. För under provtiden vi fick så var det enbart jag som fick flytta...
Dock så tror jag att han rättar proven nu. Det är fan bäst för honom att han gör det ;) Så jag vet om jag behöver komma på Onsdags- och Fredagslektionerna.
HURRY UP, PLEASE!!

Våran otroligt snygga lärobok!
2009-11-09
 01:42:34

Alltid du och jag!

Har inte lagt mig ännu. Vet inte varför men så blev det. Tänkte bara slänga in en bild jag hittade nyss, som är tagen för ett bra tag sen. Ungefär precis när jag och älskling blev ihop. Vilket är ca 7 månader sen :)



Jag älskar den här killen av hela min kropp, hela min själ och hela mitt hjärta. Skulle kunna göra allt för honom. Dö för honom, om det skulle innebära att han fick leva. Du och jag har hållit ihop i vått och torrt. Och det finns inte ett enda tvivel på mina känslor för dig! Jag kommer alltid att finnas här hur jobbigt vi/du än har det. Jag kommer finnas vid din sida som tröst, ja - allt!
Egentligen finns inga ord som beskriver
hur stark min kärlek till dig är mer än:
Jag älskar dig, och jag kommer alltid att göra det!

Godnatt nu! <3
2009-11-08
 23:51:56

Fasen vad skönt!

Jag har precis kommit ut ur duschen. Jag har klippt naglarna, både på fötterna och händerna. Sen har jag fönat håret. Och nu sitter jag här!
Jag har redan bestämt vad jag ska ha för kläder på mig imorrn. Dessutom har jag bara två lektioner. Så min skoldag är från 08.20-11.25. SkitSKÖNT! Därefter blir det att åka hem, och jag lär väl vara hemma runt 12.10 drygt. och då ska jag fixa en liten naturuppgift. Som inte alls är svår. Efter det lär jag väl bara ta det lugnt! :)

Men nu säger jag Godnatt. Är för jävla trött nu asså ^^ <3
2009-11-08
 22:51:12

Torsdagen! :)

I Torsdags var jag, Annelie och Robert i stinsen. Vi tog en fika först. Här är lite bilder:

- Min fika: Äppelpaj & Vaniljsås, Chailatte!
(Man var ju tvungen att testa på en Chailatte bara för att se vad grejen var. Smakade som att dricka pepparkaksdeg i flytande form, kan jag säga.
Passar nog bra till jul, men inte annars^^)
- Annelies fika: Äppelpaj & Vaniljsås, Latte :)


- Roberts fika: Capuccino och Biskvi


Vi hann även med att flumma lite. Annelie skulle föreställa en jättebaby, men så fort jag hann ta bilden så gäspade hon.
Såhär blev det misslyckade resultatet:

(Hahahaha, sjysst att jag fick med lite smygreklam också. För Apoteket)

Efter fikat drog Robert hem. Då gick jag och Annelie till frisören. Annelie skulle nämligen slinga sitt hår(igen). Men denna gång blev det lite annorlunda! :)

Annelie före:


Annelie under:


Och Annelie efter:


Not so blonde anymore ;)
2009-11-08
 22:43:33

Såhär blev vårat vardagsrum!



(Inte så bra bilder, men ha överseende, bilderna togs med mobil!^^)
2009-11-08
 17:42:43

Helgen, so far

Idag vaknade jag ca halv fem. Väldigt sent. Men det är faktiskt vid den tidpunkten jag brukar vakna på helger. Bara för att det är då jag känner att jag kan sova ut.
Både igår och idag har jag hjälpt mamma och pappa att få ordning på vardagsrummet. Eftersom vi har köpt ny soffa och en ny bokhylla. Vardagsrummet har verkligen fått en annan stil nu, negativa är att soffan är stenhård och färgen på den är för mörk, enligt mitt tycke.

Nu ska jag typ sätta på en film eller något!

Tata! ;)
2009-11-07
 21:42:28

Jag älskar sångerskan Björk!

Satt nyss och kollade på "The Devil Wears Prada". Har fortfarande inte kollat klart på filmen ännu. Kom på att jag måste hitta en låt som Björk har gjort. Jag vet bara hur den låter, men inte vad den heter. Så jag sitter och lyssnar igenom alla låtar som finns på Spotify. Det är ett antal asså! En av mina favoritlåtar med henne är "Bachelorette"!
Hennes låtar är så pampiga och jag ryser nästan av alla. Den känslan hon förmedlar genom sina låtar är som en otrolig våg som går igenom kroppen. Man, eller iaf jag, kommer i kontakt med hur jag verkligen känner mig. Det är otroligt hur en text och melodi kan få en att känna sig oändlig och oövervinnlig. Björk, får mig att känna att jag är tillräcklig som den jag är. I'm only human, liksom.

Snart kommer älskling hit!

2009-11-07
 17:41:20

MUMS!

Nu har jag precis kommit ur duschen och ska snart föna håret. Sen ska jag och mamma dra ner till Ica för att handla lite mat.

Tacos blir kvällens middag! :)


2009-11-07
 16:54:38

Borta och kommer aldrig mer igen! :)

Jag har tagit ur min tungpiercing nu :) Det känns skönt. Eftersom min tunga reagerade på några chips jag åt igår. Tungan svullnade upp och gjorde ont. Det gör den fortfarande. VÄLDIGT ont! Så jag var helt enkelt tvungen att ta ur piercingen. Den lär jag nog aldrig sätta in igen.
Har inget behov av det ^^

2009-11-06
 20:55:29

Sugen, sugen, sugen!

Nu ska jag byta om till andra kläder :) Fick sån jävla lust att ha tjocka strumpbyxor och en riktigt najs klänning! ;) Sen bär det av till älskling!
(så fort min pappa är redo...)
2009-11-06
 20:53:32

Good old days!



Saknar tiden då man hade långt hår.
Nu vill jag att skiten ska växa fort, fort, FORT!
2009-11-05
 02:01:12

Natti Natti!

Godnatt nu! Orkar faktiskt inte vara uppe längre...
Börjar 13.50 imorrn, YEY! :)
2009-11-04
 23:40:28

Rätt skön låt, just nu...




[Verse 1:]
Take a breath, take it deep
Calm yourself, he says to me
If you play, you play for keeps
Take a gun, and count to three
I’m sweating now, moving slow
No time to think, my turn to go

[Chorus:]
And you can see my heart beating
You can see it through my chest
And I’m terrified but I’m not leaving
Know that I must pass this test
So just pull the trigger

[Verse 2:]
Say a prayer to yourself
He says, close you eyes
Sometimes it helps
And then I get a scary thought
That he’s here means he’s never lost

[Chorus:]
And you can see my heart beating
You can see it through my chest
And I’m terrified but I’m not leaving
Know that I must pass this test
So just pull the trigger

[Bridge:]
As my life flashes before my eyes
I’m wondering will I ever see another sunrise?
So many won’t get the chance to say goodbye
But it’s too late to think of the value of my life

[Chorus:]
And you can see my heart beating
You can see it through my chest
And I’m terrified but I’m not leaving
Know that I must pass this test x2
So just pull the trigger...
2009-11-03
 23:53:54

Godnatt redan nu... -.-

Jag säger nog Godnatt redan nu.
Har en känsla av att det här kommer ta ett tag!
2009-11-03
 23:52:04

Plugga hela veckan...

Jag har märkt att jag är jävligt dålig på att uppdatera nu för tiden. Men jag vill bara varna folk att det kommer nog vara såhär hela den här veckan. Har för mycket plugg just nu.


IDAG t.ex. så har jag gått i skolan på mina två helt onödiga lektioner. Sen drog jag hem till ÄLSKLING och pluggade från typ 5 till halv 10. Nu sitter jag hemma och pluggar fortfarande. Det lär gå åt helvete på provet, men men. WISH ME LUCK!
2009-11-03
 23:44:57

Pling! Dong!

När jag såg denna video kunde jag fan inte sluta garva. Och nu är jag typ "besatt" av den! Jag kan verkligen inte sluta titta på den om och om igen. För enligt mig blir den aldrig tråkig! :)

2009-11-03
 03:38:15

Natti natti!

Nu ska jag sova! Börjar 13.00, så det är ingen brådska! :)
Godnatt! <3
2009-11-03
 01:49:21

Usch, Fy och BLÄÄÄÄ!

Usch, jag börjar få skrivkramp
och svårt att koncentrera mig..



2009-11-03
 01:20:38

Har kontroll över pluggandet?

Jag ska göra allt jag inte har gjort i Arbetsboken. Sen imorrn så blir det läsa ut hela Boken. Eller jag ska åtminstone försöka läsa ut allt. Det är ju trots allt jäääävligt mycket information. Men nästan hälften är saker man redan tycker är självklara. Som hur man tömmer papperskorgen, kopierar filer, sparar textfiler osv.
SJÄLVKLARA SAKER, liksom! ^^

2009-11-03
 00:35:27

En helt okej dag, trots allt

Idag har det varit en rätt chill dag. Två lektioner var allt jag hade i skolan. Därefter gick man omkring i skolan med Annelie i väntan på att älskling skulle sluta.



Efter det drog jag och älskling hem till honom. Där vi låg och myste i sängen. Efter ett tag somnade vi båda två. Sen kom mamma och hämtade mig, runt 5 tiden. När jag sen kom hem däckade jag i sängen. Sov till middagen. Vi åt Thaimat. SÅ OTROLIGT GOTT!



Efter det har jag bara legat i sängen helt utslagen. Nu sitter man begravd i skolarbete. Har två stora prov denna vecka. Men det största provet är nu på Onsdag. Får jag inte G på det, aah, då får jagg IG i kursen...
Det känns kul att ha den pressen på sig... :/
2009-11-02
 09:03:46

Gästbloggar ;)


Tjenixen, nu är det dags för gästbloggning av lilla Annelie, jag kan ju samtidigt göra lite reklam för min blogg,  http://anneliew.devote.se .

Vi sitter här på en tråkig lektion där vi inte har någon lärare, det känns ju lyckat. Frida håller på med min dator eftersom jag sitter på hennes.
Vi båda ska idag till våra studievägledare och fixa kurser osv som vi alltid har problem med. Jag vet inte hur många gånger jag och Frida har varit där under detta år. Haha :P vi blir då aldrig nöjda! ;)

Hihi, en gamal bild på oss sötnosar ;)

 

Ciao bella// Annelie
2009-11-02
 08:46:39

Craig David - Insomnia



Jag fullkomligt ÄLSKAR låten! <3
2009-11-02
 08:35:22

Ingen lärare i sikte...! :O

Nu sitter jag på Persondatorer. Ingen lärare i sikte. Rolig måndagförmiddag jag, Annelie och Micke kommer få då...

Apropå ingenting så kommer jag och min familj bli sofflösa ikväll. Inte för att det rör mig så värst mycket. För jag är ändå typ aldrig i vardagsrummet. Men det ska bli kul att se hur mina föräldrar kommer lösa detta ^^

Jag lär väl skriva rätt mycket fram till 11.25 eftersom vi inte har något att göra, får man hoppas. Annars hörs vi lite senare :)
2009-11-02
 02:23:14

En video slängs in, innan jag lägger mig

Denna video är inspirerad av Ipod's skuggfigurer!

 

 

Relativt bra låt.

Men videon slår låten med hästlängder!

2009-11-02
 02:17:02

En liknelse

En läkare sa till mig, en gång, att sömnen kan liknas vid ett tåg. När tåget kommer, känner du dig trött. Missar du då tåget får du vänta tills nästa tåg kommer. Och det stämmer ju. Tycker iaf jag.


Nu känner jag att mitt tåg är på väg att komma.
Vi hörs imorrn på min första lektion!
2009-11-02
 02:07:50

Sömnlös!

Jag trodde att jag inte kunde somna pga att jag var hungrig. Så jag gick upp och lagade pasta. Därefter trodde jag verkligen att jag skulle somna. Gjorde jag det? Nej...

Så jag satte mig här, helt enkelt. Inte det bästa valet enligt min läkare. Men jag kände att inget annat lockade, speciellt inte en bok.
Nu sitter jag här och vet inte riktigt vad jag ska ta mig till...



Har du någonsin haft svårt att somna?
2009-11-02
 00:19:24

Du har inget att be om ursäkt för!

Jag läste för ett tag sen detta:

"Frida, MIN bästa vän som jag utsatte allt för, har trots att JAG var en idiot, förlåtit mig.
Efter allt jag gjort och utsatt henne för! Förut fick hon massa skit tack vare mig PGA saker som var MITT fel! Men hon är forfarande vid min sida!
Jag tackar fan gud för det! Frida är en vän som ALLA vill ha.
Men i alla fall hon har som sagt förlåtit mig, MEN det har inte min familj gjort..."


Som min bästa vän har skrivit. Jag fick tårar i ögonen. Både glädjetårar och tårar av sorg. Jag har en aning om vad du går igenom just nu. Och jag tycker verkligen att det är synd att du ska behöva gå igenom detta igen. Dock så kunde jag inget göra den kvällen. Jag visste ju inte vart du var. Dessutom hade jag redan gått ut, och var inte alls säker på om man kunde gå in igen. Jag vill bara säga att jag inte har varit sur på dig. Inte det minsta. Så därför har jag egentligen inget att förlåta dig för. För du har inget gjort! :)

Jag står vid din sida, och kommer ALLTID att göra det!

2009-11-02
 00:13:28

Lite bilder från i Fredags, som jag kan locka er med ;)











2009-11-01
 23:56:45

Skärp till er nu, Blogg.se!

Anledningen till den hemska uppdateringen är för att blogg.se återigen har haft problem... SUCK! Men men, imorrn och dem resterande dagarna ska det ändras!


En bild från i Fredags! :)

Skriver mer om den kvällen lite senare ^^